TÜRK DERNEKLER BİRLİĞİ (UTV) PSİKOLOJİ SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

Türk Dernekler Birliği UTV Limburg bölgesinde üçüncü psikoloji seminerlerini gerçekleştirdi.

~~Türk Dernekler Birliği UTV Limburg bölgesinde üçüncü psikoloji seminerlerini gerçekleştirdi.

~~Toplumumuzun psikolojik sorularına ve kendilerini daha iyi tanımaları amaçlı UTV’de üç ayrı konudan psikoloji seminlerleri düzenlendi.

Seminerler psikoterapist Şükran Şahingöz tarafından sunuldu. Şahingöz İslam öğretmenliği yanında psikoterapist olarak yüksek öğretimle bi ileri gelişirken Limburg bölgesi Heusden-Zolder belediyesinde terapi merkezi işletmekte.

Mart ayında “Psikoloji, psikoterapi ve İslam” konulu ilk seminer işlendi, ikincisi ise Nisan ayında “Özgüven kazanma” üzerine sunuldu. UTV Limburgun sonuncu psikoji seminerinde ise konu “Aile ve evlilik” oldu.

Katılımcılar arasında tanınmış simalardan Music Club Başkanı saz hocası İsmail Erdoğdu seminerlerden çok haz aldığını, her üçüne de katıldığını bildirdi. Kapanış konuşmasını gerçekleştiren UTV Genel Başkanı Hikmet Çakır “Günümüzde çok psikolojik rahatsızlıklarla karşılaşıyoruz, bi düğüne gidiyoruz evlendirmek için, bir sene sonra çiftlerden birini gördüğümüzde boşandıklarını söylüyorlar. Bu tür aile düzeni tahribine karşı vatandaşlarımıza bu seminerleri düzenledik.” dedi ve katılımcılara teşekkür etti. Psikoterapist Şükran Şahingöz UTV başkanından bir hediye alırken Türk Dernekler Birliği ekibini bu türlü hizmetlerinden dolayı tebrik etti ve sıcak bir ortamda bulunmanın memnuniyetini dile getirdi.