Başkan Emir Kır

~~Saint-Josse Belediye Başkanı Emir KIR ve Belediye Yönetimi tatil döneminden önce, yığılmaları önlemek için gişe hizmetlerinin saatlerini 30 Haziran 2018'e kadar çoğaltma kararı aldı. Buna göre, bu salı gününden itibaren, her salı, öğleden sonra 15'den 18h30'a kadar ek gişe hizmeti sağlanacak.

~~Saint-Josse Belediye Başkanı Emir KIR ve Belediye Yönetimi tatil döneminden önce, yığılmaları önlemek için gişe hizmetlerinin saatlerini 30 Haziran 2018'e kadar çoğaltma  kararı aldı. Buna göre, bu salı gününden itibaren, her salı, öğleden sonra 15'den 18h30'a kadar ek gişe hizmeti sağlanacak.

Ayrıca yine bu salı gününden itibaren, belediye, Saint-Josse'luların "İrisbox ve "Mon Dossier" gibi internet ortamındaki hizmetlerden yararlanabilmesi için bir bilgisayar ve yazıcıyı ücretsiz hizmete sunacak. Bu e- hizmet imkanından yararlananlara, gişe görevlileri, gerektiğinde, yol gösterip yardımcı olacaklar.

Saint-Josse belediyesi biyometrik işlemler için, piyasanın bu sektörde en ileri olan ekipmanlarını20 bin euroya edinerek, 4 yeni biyometrik gişeyi vatandaşların hizmetine sunuyor. Bu gişelerde parmak izi alma, elektronik kimlik kartı okuma, elektronik imza gibi hizmetler yer alıyor.

Başkan Kır "Yazdan önce,vatandaşlarımızdan gelecek müracaatları öne alıp, en iyi hizmeti vermek amacındayız. Bu vesileyle, vatandaşların, işlemleri kısaltmış , memurlarmızın da yükü azalmış olacaktır" dedi.