Büyükelçi Levent Gümrükçü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle makamını öğrenci Nil Su Öztürk'e devretti

~23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Brüksel'de Türkçe ve Türk Kültürü 6. Sınıf öğrencilerinden Nil Su Öztürk, bugün (23 Nisan) Brüksel Büyükelçiliği'ni ziyaret ederek Büyükelçi Levent Gümrükçü ve Elçilik çalışanları ile bayramlaşmıştır.

~23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Brüksel’de Türkçe ve Türk Kültürü 6. Sınıf öğrencilerinden Nil Su Öztürk, bugün (23 Nisan) Brüksel Büyükelçiliği’ni ziyaret ederek Büyükelçi Levent Gümrükçü ve Elçilik çalışanları ile bayramlaşmıştır. 

Bu vesileyle kısa bir süre Büyükelçilik makamını devralan Nil Su, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı dünya çocuklarına armağan eden Atatürk’e teşekkür etmiş ve Belçika’daki Türk çocukları olarak eğitimlerine büyük önem vereceklerini ve Atatürk’e layık bir nesil olacaklarını ifade etmiştir.

Büyükelçi Gümrükçü, Nil Su’ya ziyareti için teşekkür ederek kendisine çocuk kitaplarından oluşan bir paket hediye etmiştir.

Ziyarete ilişkin fotoğraflar ilişikte sunulmaktadır.