BTMB YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ GÖREV TAKSİMATI YAPTI

Kısa adı BTMB olan "¹Belçika Türkçe Medya Birliği"º genel kurulunda seçilen yeni yönetim kurulu toplanarak, yeni üyelerin görev taksimatını onayladı.

Kısa adı BTMB olan ‹Belçika Türkçe Medya Birliği› genel kurulunda seçilen yeni yönetim kurulu toplanarak, yeni üyelerin görev taksimatını onayladı.

BTMB Başkanı Hüseyin Dönmez’in başkanlığında toplanan yönetim kurulu üyeleri oy birliğiyle yeni yönetim şu şekilde belirledi.
Başkan Hüseyin Dönmez,
Başkan Yardımcısı Kadir Duran (Muhasebeden sorumlu)
Sekreter Celil Gündoğdu,
Sosyal ilişkiler, iletişim konusundaki bölge koordinatörleri.
Zehra Özer (Flamanca)
Zana Eminli Acar (Fransızca)

Genç İletişimcilerden Sorumlu Yedek Üyeler
Yalçın Şen
Muhammed Gündoğdu

Görev taksimatı sonucu bir açıklama yapan Başkan Hüseyin Dönmez, «Sayın Yönetim kurulu arkadaşlarım. Bugün sizlerin takdiriyle yeni yönetimimizin görev taksimatını yaptık. Kurumumuza ve halkımıza hayırlı olsun.
Bilindiği gibi önümüzde iki aylık tatil süreci var.

Yeni yönetim olarak geleceğe yönelik kurumsal çalışmalarımızı en iyi bir şekilde hayata geçirebilmek için Eylül ayında yeni çalışma sezonumuz için start alacağız.

Önümüzdeki aylarda kurumumuzun prestijini daha da yükseltecek bölgesel, Belçika genelinde ve uluslararası irtibatlarla çok geniş ve kapsamlı projeleri hayata geçireceğiz.

Bizlere şu ana kadar destek olan derneğimize üye olurken de, üyelikten ayrılırken de tüm arkadaşlarımıza saygı duyduk. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Biz şu anda kısır çekişmeleri bir tarafa koyarak, önümüzü görmek zorundayız. Birikim ve eforumuzu kaliteli meslekdaşlarımızın yetişmesine yönelik plan ve projelere ayıracağız.

Gelecek sezonda halkımız ve meslekdaşlarımızı eğitici seminerlerimizle çalışmalarımızı taçlandıracağız. «Ayinesi iştir kişinin lafa bakılma» atasözümüze istinaden biz işimize bakacağız.

Tüm arkadaşlarımıza hayırlı tatiller diliyoruz» dedi.  www.belcikaaydinhaber.com