MOHAMMED KALANDAR (PS), "HEDEFİMİZ MOLENBEEK'İN KÖTÜ İMAJINI İYİYE ÇEVİRMEK OLACAKTIR"

~~Belçika genelinde 14 Ekim 2018 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde, Molenbeek Saint Jean PS-SP.a ortak listesi 14. sıra adayı Mohammed Kalandar kendisi, çalışmaları ve projeleri hakkında dergimize şu açıklamalarda bulundu.

~~Belçika genelinde 14 Ekim 2018 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde, Molenbeek Saint Jean PS-SP.a ortak listesi 14. sıra adayı Mohammed Kalandar kendisi, çalışmaları ve projeleri hakkında dergimize şu açıklamalarda bulundu.

“Ben aslen Kerküklü bir ailenin çocuğuyum. Ben 15 yaşımda aile birleşimi nedeniyle Belçika’ya geldim. Ben daha önce Fransızca ve İngilizce okumuştum. Burada da Fransızca eğitim aldım. İnşaat sektöründe bir müddet çalıştım. Burada liseyi bitirdikten sonra, güvenlik biriminde çalıştım. Daha sonra bir aile şirketi olan transportta çalıştım. Daha sonra ekonomik kriz nedeniyle 2011’de bu işi durdurduk. Daha sonra STIB’e girdim. Şu an orada çalışmaktayım.

Ben genç yaşımda Pari Sosyalist’e girdim ve üyeyim. Burada uzun yıllar Elio di Rupo ve partinin ağır toplarıyla Belçika genelindeki parti çalışmalarını izledim. Burada gerek patimizin çalışma sistemi gerekse kongreleri, etkinlik ve projeleri yakından görerek, tecrübeler edindim. PS’nin ağır toplarından siyaset eğitimi de aldık. PS Merkezde uzun zaman çalıştım.

Ben aslen Molenbeek’li bir genç olarak partide edindiğim tecrübeleri hizmete dönüştürmek için de Molenbeek Saint Jean PS-Sp.a listesinden 14. sıra adayı olarak seçimlere katılıyorum. İlk defa seçime katılıyorum.

Neden PS’yi tercih ettiğime geldiğimde ise, PS göçmen kökenlilere yönelik yararlı çalışmalar yapabilmekteler. Politikaları halkımızın yararına yöneliktir. İnşallah seçimi kazanıp belediyede çok yararlı çalışmalar yapacağız. Molenbeek’teki sorunları ve bozulan kötü imajı kaldırmak yeni bir Molenbeek portföyü çizebilmek için tecrübeli bir ekiple belediyeye adayız. Halkımızın desteğiyle biz kazandığımızda Molenbeek kazanacaktır.

Bizler çocuklarımız için kreş, okul ve sınıf olmak üzere eğitime çok önem veriyoruz. Çocuklarımızın okul sonrası ve okul arasındaki bakımları ücretsiz yapacağız. Hedefimiz ileride eğitimi bedava yapmayı düşünüyoruz. Parking sorunu, vergi, esnafların sorunları, kadınlarımıza yönelik sosyal ve kültürel faaliyetler için çok ilginç projelerle geliyoruz. Parkingler ile ilgili büyük mağazaların parkinglerinin geceler değerlendirilmesini talep edeceğiz. Temizlik konusunda çok hassasız. Temizliği belediye ve halk olarak birlikte çözeceğiz.

Gençlerimizi çok önemsiyoruz. Kirletilen terörle özleştirilen mahallemizdeki gençlerimizle yakından ilgileneceğiz. Onları sportif, sosyal ve kültürel çalışmalarda değerlendireceğiz. Alacağımız kararlarda onlarla anketler yapacağız. Esnaflarımızla rutin toplantılar yaparak sorunlarını birebir dinleyerek, onlara yardımcı olacağız.

Ben tüm Molenbeeklilerden listemiz ve şahsımıza destek vermelerinin ileriki 6 yılda kendilerine daha iyi hizmetler sunacak olan PS-Sp.a listesini onaylamalarını rica ediyorum. Saygılarımla.

www.belcikaaydinhaber.com