Cumhurbaşkanı Erdoğan, İmamoğlu'nu kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nu kabul etti.

~~Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nu kabul etti.

~~Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beylikdüzü Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nu Cumhurbaşkanlığı sarayında kabul etti. Yaklaşık 50 dakika süren görüşmenin ardından İmamoğlu açıklamalarda bulundu. Görüşmede genel anlamda İstanbul'u konuştuklarını ifade eden İmamoğlu, Erdoğan'dan oy istediğini de belirtti. İmamoğlu, Binali Yıldırım'a da bir tavsiyede bulundu.

~~CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe’de görüştü. Görüşme sonrası açıklama yapan İmamoğlu, “Çok güzel bir sohbet oldu. İstanbul ağırlıklı konuştuk. İstanbul ile ilgili tecrübelerini, tavsiyelerini dinlediğimiz bir görüşme oldu. Çok kıymetli anektodları vardı faydalanacağımız. Dileğimiz İstanbul’da en az hata ile hatasız bir süreci başlatmak. Bu manada faydalı güzel bir görüşme olmuştur. Bu güzel sohbet ortamını sağladığı için çok teşekkür ediyorum. ‘Oyunuza talibim’ dedim. Oyunu istedim. Gülümsedi” diye konuştu.

~~“DİKEY YAPILAŞMA KONUSUNDA FİKİR BİRLİĞİNE VARDIK”

Görüşmede İstanbul’un dikey yapılaşma konusunu da konuştuklarını belirten İmamoğlu, “İstanbul’un dikey yapılaşma konusunda bir dönüşüme muhtaç olduğunu artık bu konunun İstanbul’u rahatsız etmemesi konusunda açıkçası fikir birliğine vardık” ifadelerini kullandı.