Dişiden kişiye yolculuk semineri Heusden-Zolder, CC Muze'de büyük ses getirdi...

'8 Kadın Projesi etkinliği' ile ilgili gönderilen haberi sizlerle paylaşıyoruz". Dişiden kişiye yolculuk semineri Heusden-Zolder, CC Muze'de büyük ses getirdi...

'8 Kadın Projesi etkinliği' ile ilgili gönderilen haberi sizlerle paylaşıyoruz".

Dişiden kişiye yolculuk semineri Heusden-Zolder, CC Muze'de büyük ses getirdi...

~~Dişiden kişiye yolculuk semineri Heusden-Zolder, CC Muze'de büyük ses getirdi...

23 ocak 2019, çarşamba günü,  Limburg'ün Heusden- Zolder bölgesinde 8 kadın projesi sunuldu. Projede yer alan isimler Aylin Güngör - Yeliz Orakçi - Meltem Rabia Dereli - Hatice Cesur - Halime Cesur - Buket Gül ve Nergiz Taç çok ses getirdi.

Hava şartlarının kötü olmasına rağmen 255 kadın katılımcı oldu. Bu seminerde amaç kadınlarımızın zaman zaman kaybetmiş oldukları özgüveni , mucadele ruhunu, ve hakiki değerleri başka bir ağızdan anlatabilmekdi. Açılışı grubu bir araya getirenlerden Aylin Güngör yaptı.

Psikolog arkadaşlarımız Hatice Cesur ve Meltem Rabia Dereli eğitim bölümü: "Ruh sağlığını korumanın yolları" ve "Özgüven / Duygularımız ve düşüncelerimiz"  konularında ve Yeliz Orakçı yaşam deneyimi ve sorunlarla mücadele konusunda çok ilgi topladı.
Daha sonra Nergiz Taç Agora'dan "Sanat-Eseri"  projesi hakkında kadınlarımızı bilgilendirdi. "Kadınlarımızın bu gibi seminerlere ihtiyaci olduğunu bugün daha iyi anladık ". Heusden-Zolder belediye encümeni Funda Oru'da projenin en başından sonuna kadar bizleri destekledi.

Hedeflerimiz var evet, aklımızda seminerin devamını getirmek kessinlikle var.. zamanla sürprizler ortaya çıkabilir.

Sevgilerimiz ile,
Dişiden Kişiye 8 kadın ekibi.

Iletişim için : gunesgungor@hotmail.be