AB PRIX MARKET GÖRKEMLE AÇILDI

Brüksel Schaerbeek sakinleri son derece modern dizayn edilmiş kaliteli ürünlerin satışa sunulacağı ve özel parkingi olan yeni bir Market'e kavuşmanın sevincini yaşadı. İşkadını Münevver Yavaş'ın koordinatörlüğünü yaptığı AB PRIX Market açılışı siyasilerin katılımı ve açılış kurdelasının 'hayırlı ve bereketli olsun' dilekleriyle kesilerek yapıldı.

Brüksel Schaerbeek sakinleri son derece modern dizayn edilmiş kaliteli ürünlerin satışa sunulacağıı ve özel parkingi olan yeni bir Market'e kavuşmanın sevincini yaşadı.
İşkadını Münevver Yavaş'ın koordinatörlüğünü yaptığı ve Brüksel/Schaerbeek Rue Rogier 237, 1030 adresinde bulunan AB PRIX Market açılışı siyasilerin katılımı ve açılış kurdelasının 'hayırlı ve bereketli olsun' dilekleriyle kesilerek yapıldı.

Açılışa Federal Milletvekili ve Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır, Brüksel Milletvekilleri Şevket Temiz, Hasan Koyuncu, Schaerbeek belediye meclis Üyesi Döne Sönmez, Saint Josse belediye Meclis Üyesi Safa Akyol, Turkısh Lady Genel Koordinatörü Derya Alıç, Belçika Aydın Vakfı Başkanı Zerrin Aydın, İşadaöı Mesut Yavaş ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Market'in açılış kurdelasını Başkan Emir Kır, İşkadını Münevver Yavaş, İşadamı Mesut Yavaş, 'hayırlı ve bereketli olsun' dilekleri ile keserek, mağazanın resmi açılışını gerçekleştirdiler.

Başkan Kır yaptığı açılış konuşmasında: "Öncelikle bu güzel mekanı en güzel bir şekilde dizayn ederek, Schaerbeekliler başta olmak üzere tüm müşterilerin hizmetine açan başta İşkadını Sayın Münevver Yavaş'ı tebrik ediyorum. Yavaş ailesi ailece iş alanında başarılı çalışmalarda bulunarak kendilerini ispat etmiş bir ailedir. yaptıkları güzel işlerle halkımıza her zaman hizmette bulunmuşlardır.

Bugün burada bu güzel mağazada kaliteli ürünleri sizlere sunmak için yola çıkan Yavaş ve ekibini kutluyor, tebrik ediyor ve kendilerini hayırlı ve bereketli işler diliyorum" dedi.

Kaliteli ürünlerin stant ve reyonlarda ekonomik fiyatlarla satışa sunulacağı marketin özel oto parkingi müşterilere büyük bir kolaylık sağlamakta. Tecrübeli elemanların hizmet verdiği AB PRIX MARKET her konuda vatandaşa kolaylık sağlamakta.

AB PRIX MARKET Sahibesi ve Genel Koordinatörü Münevver Yavaş açılışını yaptığı market konusunda şu açıklamalarda bulundu: "Ben Münevver Yavaş AB PRIX MARKET sahibi ve Genel Kooredinatörüyüm. Bu işyerini kurmam benim için çok önemliydi. Bir kadın olarak alışverişin ne olduğunu özellikle kadın müşterilerimizin alış-veriş ile ilgili beklentilerini çojk iyi biliyordum. Schaerbeek'de bu tür bir mağaza alanı boşluğunu hissediyordum. Bu nedenle ulaşımı ve oto parkingi olan bu yerin halkımıza kolaylık sağlayacağı düşüncesiyle bu mağazayı açmaya karar verdim. Halkımıza hak ettikleri kaliteli ürünleri onların ekonomilerinide göz önünde tutarak ekonomik fiyatlarla sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz ve müşterilerimizede yaşatacağız. Mağazamızda her ürünü bulmak mimkün. Reyon ve stantlarımızı dizayn ettik her ürünü daha kolay erişebilecejkleri hale getirdik. Misafir olarak değerlendirdiğimiz tüm müşterilerimize her konuda yardımcı olabilecek bir satış mantığıyla 'Bismillah' dedik. Tüm Schaerbeeklileri mağazamızı görmelerinin kendilerine çok yararlı olacağını düşünüyorum.

Açılışımızda bizleri yalmız bırakmayan Başkan Emir Kır, vekillerimiz Hasan Koyuncu, Şevket Temiz'e, meclis Üyeleri Döne Sönmez, safa Akyol, Turkısh Lady koordinatörü Derya Alıç, Belçika Vakfı başkanı Zerrin Aydın ve tüm katılımcı davetli ve müşterilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Belçika Aydın haber olarak bizlerde Schaerbeek'e güzel bir mekan kazandıran işkadını Münevver Yavaş'a çok teşekkür ediyor, marketinin hayırlı ve bereketli olmasını diliyoruz.

www.belcikaaydinhaber.com