BU AKŞAM GOLD FM 8. GÜN PROGRAMINDA DERGİMİZ DAYANIŞMA KOKTEYL'İNİ ANLATACAĞIZ

Belçika Türk toplumuna yönelik Türkçe yayınlarıyla Belçika Türklerinin etkinlik ve haberlerini yayınlayan 'Belçika Aydın Haber' yararına düzenlenecek olan Dayanışma Kokteylini anlatmak için bu akşam (7 Ekim 2019) saat 19:00'da Gold FM 8. gün programındayız. Programı Brüksel'de karasal ve internet ortamında da dinleyebilirsiniz.

Belçika Türk toplumuna yönelik Türkçe yayınlarıyla Belçika Türklerinin etkinlik ve haberlerini yayınlayan 'Belçika Aydın Haber' yararına düzenlenecek olan Dayanışma Kokteylini anlatmak için bu akşam saat 19:00'da Gold FM 8. gün programındayız. Programı Brüksel'de karasal ve internet ortamında da dinleyebilirsiniz.

Başarılı program yapımcıları Fikret Aydemir ve Esen Kalın'ın sundukları Gold FM'de yayınlanan 8. Gün programında bu akşam Belçika Aydın Haber Genel Yayın Yönetmeni Celil Gündoğdu, Organizatörler Elite Event Center sahibi Metin Yıldırım, Emine Yıldırım, ve katkı sunan Gülsüm Yavaş ve Meral Kökten katılarak, düzenleyecekleri 'Belçika Aydın Haber Dayanışma Kokteyl'i hakkında geniş bilgiler vereceklerdir.

Program karasal şizlenmekle birlikte İnternet ortamından da rahatlıkla dünyanın her yerinden izlenebilmekte.

Golf FM Brüksel ve 8. Gün program yapımcılarına şimdiden teşekkür ediyoruz.