BELÇİKA FEDERAL ESKİ MİLLETVEKİLİ VELİ YÜKSEL DERGİMİZİ ZİYARET ETTİ

Belçika Federal Eski Milletvekili Veli Yüksel 'Belçika Aydın Haber' dergi merkezimizi ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmenimiz Celil Gündoğdu'ya bazı açıklamalarda bulunarak, 'Her zaman 'Belçika Aydın Haber'in yanında olduğunu ve yayınlarına kesinlikle devam etmesi gerektiğini" düşündüğünü ifade etti.

Belçika Federal Eski Milletvekili Veli Yüksel 'Belçika Aydın Haber' dergi merkezimizi ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmenimiz Celil Gündoğdu'ya bazı açıklamalarda bulunarak,  Her zaman 'Belçika Aydın Haber'in yanında olduğunu ve yayınlarına kesinlikle devam etmesi gerektiğini" düşündüğünü ifade etti.

Genel Yayın Yönetmeni Gündoğdu'nun sıcak bir şekilde karşıladığı Belçika Federal Eski Milletvekili Yüksel, "Öncelikle Derginizin yayınının devam etmesine çok sevindim. Yayını durdurma kararınızı üzüntüyle karşılamıştım. Toplumumuza kaliteli hizmetler sunmanıza devam etmenizi mutlulukla karşıladım. Yıllardan beri Belçika Türk Toplumuna kendi dilinde Türkçe yayın yaparak, hem bizlerin çalışmalarını onlara duyurmanız, hem de onların arzu ve isteklerini bizlere aktarmanız adına çok güzel iletşim hizmetleri sunuyorsunuz. Derginin kapanması toplumumuz adına büyük bir kayıp olurdu" diyen Yüksel, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Derginizin devam etmesi konusunda her zaman yanınıda olduğumuzu" belirtir, "Toplumumuzu adil ve tarafsız bir şekilde bilgilendirmenizin devam etmesinin 'Belçika Türk Toplumuna yararlı olacağına inancım tamdır. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Celil Gündoğdu ise, "Sayın vekilim öncelikle nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Uzun yıllardan beri yaptığımız yayınlarda hep yanımızda oldunuz. Maddi ve manevi olarak bizlere yardımcı oldunuz.

Sizin gibi birikimli ve tecrübeli bir Vekilimizin Federal Meclisinde bu dönem olmaması toplumumuz adına üzücüdür. Zamanında Belçika Federal Meclisi ve günümüzde Gent Belediye Meclisinde gösterdiğiniz performans ve konuşmaları takdirle takip ediyoruz.

Belçika Türk Toplumuna katkılarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor bir sonraki dönemlerde sizi tecrübelerinizle tekrar Federal Mecliste görmek arzumuzdur. Toplumumuza artı katma değer katan gerek siyasilerimizin, gerek sanatçılarımızın ve gerekse müteşebbici işadamlarımızın her devirde desteklenmesi, birikimlerinin toplumumuza değerler olarak dönmesini çok önemsiyoruz. Nazik ziyaretiniz ve dergimize göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

www.belcikaaydinhaber.com