SANATÇILAR ŞİİRLERİ, ŞARKILARIYLA VE RESİMLERİYLE KARANLIK KÖŞEYİ AYDINLATTILAR

"˜Karanlık Köşe' başlıklı mini konser de Sanatçılar Şair Nergiz Şahin şiirleriyle, Ülkü Dursun Bendir ve Vokal ile Fotoğraf sanatçısı Yüksel Çilingir ise, resimleriyle "˜Karanlık Köşe'yi aydınlattılar.

Belçika Türk toplumunun bugünlerdeki sanatsal ve kültürel çalışmaları hızla devam ediyor.

‘Karanlık Köşe’ başlıklı mini konser de Sanatçılar Şair Nergiz Şahin şiirleriyle, Ülkü Dursun Bendir ve Vokal ile Fotoğraf sanatçısı Yüksel Çilingir ise, resimleriyle ‘Karanlık Köşe’yi aydınlattılar.

Sanatçı dostu Schaerbeek Belediye Eski Başkan Yardımcısı Sait Köse’ye ait olan Pi-anno’da nezih ve nostalji bir ortamda gerçekleştirilen program’da sanatçılar davetlilere duygu dolu anlar yaşattılar.

Programa Belçika Başbakan Danışmanı Belma Tek, Schaerbeek Belediye Eski Başkan Yardımcısı Sait Köse, Schaerbeek Belediye Meclis Üyesi Emel Köse, TOSED Onursal Başkanı Yaşar Tümbaş, Nar&Sanat Başkanı Adnan Kotaoğlu, İşadamları Orhan Liman, Mesut Uçar, sanatçılar, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Nergiz Şahin’in okuduğu duygu dolu şiirlerine sanatçı Ülkü Dursun Bendir ve Vokali ile zaman zaman da güzel şarkı ve türküleriyle Şahin’e eşlik ederek, programa renk kattı.

Davetliler bir taraftan şiirler, şarkı ve türküleri dinlerken diğer taraftan da başarılı Fotoğraf sanatçısı Yüksel Çilingir’in objektifine takılan birbirinden güzel resimleri izleme imkanı buldular.