BTMB '10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLERGÜNÜ'NÜ KUTLADI

Belçika Türk toplumuna yazılı işitsel görsel basın hizmeti veren 12 kuruluşun içinde bulunduğu BTMB, üyeleriyle birlikte '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Belçika Türk toplumuna yazılı işitsel görsel basın hizmeti veren 12 kuruluşun içinde bulunduğu BTMB, üyeleriyle birlikte  '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. 

Hüseyin Dönmez'in başkanlığında düzenlenen etkinliğin ilk bölümü Gold FM'de başarılı program yapımcısı Esen Kalın'ın hazırladığı  'ESEN KALIN' programına günün önemi anlatıldı. Programa katılan Hüseyin Dönmez, Zana Eminli Acar, Celil Gündoğdu, Cihan Çöl ve Bekir Sarı yaptıkları konuşmalarda günün önemi ve çalışmaları hakkında dinleyicileri bilgilendirdiler.

Başarılı programın ardından üyeler daha sonra bir yemekte buluşarak dayanışma örneği sergileyip günlerini kutladılar. Başkan Hüseyin Dönmez, Celil Gündoğdu, Zana Eminli Acar, Fikret Aydemir, Kadir Duran, Cihan Çöl, Bekir Sarı, Mustafa Ulusoy, Esen Kalın, Zerrin Aydın, Cemal Kapaklıkaya, Yalçın Şen ve  Muhammed Gündoğdu katıldı. Bazı arkadaşların mazeretleri dolayısıyla katılamadığı dayanışma ve kutlama yemeği nezih bir ortamda gerçekleşti. Halkımızı hergün gece gündüz haberleriyle bilgilendiren tüm emekçi gazeteciler emekte rutin dışı bir günde  hoş vakit geçirdiler.

Birlik ğyesi tüm gazeteciler, ülkemizde kutlanan yurt dışında da etkinliklerle gündem edilen '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlamanın heyecanını birlikte yaşadılar.

Verilen mesajlarda 'birlik, dayanışma ve Belçika Türk Toplumuna iletişim ve bilgilendirme anlamında katkı sunacak çalışma ve projeler hakkında bilgiler aktarıldı. Bilindiği gibi BTMB 2020 Yılını Medya&Entegrasyon yılı ilan etmiş bu yönde çalışma ve etkinlik yapacaklarını deklare etmişlerdi.

Yemek sonrası birlik ve dayanışma görüntüleriyle program sona erdi.

www.belcikaaydinhaber.com