NURİYE AYDEMİR GÖZYAŞLARI İLE YOLCU EDİLDİ.

Aslen Ardahan-Posof kökenli olan ve uzun yıllardır Belçika'da yaşayan, çevresi tarafında sevilen, sayılan, Sıtkı Aydemir'in değerli eşi Nuriye Aydemir'in korona virüs etkisi ile hayatını kaybettiği belirtildi. Belçika'da yaşayan Türkler tarafından yakından tanınan ünlü gazeteci Fikret Aydemir ve Willebroek Belediye Meclis üyesi Serkan Bozyiğit'inde (Sp.a) teyzeleri olan Nuriye Aydemir'in vefatı aile bireylerinde, yakınlarında, ve Willebroek şehrinde yaşayan Türk toplumunda derin bir üzüntü yarattı.

Aslen Ardahan-Posof kökenli olan ve uzun yıllardır Belçika’da yaşayan, çevresi tarafında sevilen, sayılan, Sıtkı Aydemir’in değerli eşi Nuriye Aydemir’in korona virüs etkisi ile hayatını kaybettiği belirtildi. Belçika’da yaşayan Türkler tarafından yakından tanınan ünlü gazeteci Fikret Aydemir ve Willebroek Belediye Meclis üyesi Serkan Bozyiğit’inde (Sp.a) teyzeleri olan Nuriye Aydemir’in vefatı aile bireylerinde, yakınlarında, ve Willebroek şehrinde yaşayan Türk toplumunda derin bir üzüntü yarattı.

Willebroek Belediye Meclis üyesi ve aynı zamanda GO Atheneum Willebroek'te matematik öğretmeni olan Serkan Bozyiğit vefat olayı sonrası sosyal medya hesabında; ‘’Bugün ailemizin büyüklerinden çok değerli Nuriye (Aydemir) nenemi kaybettik. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Seni çok özleyeceğim’’ şeklinde bir paylaşımda bulunarak üzüntüsünü ifade etti. Gazeteci Fikret Aydemir ise; ‘’Nuriye teyzemin aramızdan ayrılışının derin üzüntüsü içerisindeyim.

Nuriye teyzem ailemizin kıymetlilerindendi. Anvers şehrinde hastanede hayatını kaybetti. Cenaze namazı aile bireyleri ile birlikte sosyla mesafe kurallarına uyularak küçük bir ile kılındı. Cenaze ile ilgili işlemler büyük ölçüde tamamlandı ve Charleroi havaalanından Türkiye’ye nakledilecek. Ailesinin ikamet ettiği Bursa-İnegöl ilçesinde toprağa verilecek. Bu süreçte bir yandan acımızı yaşıyoruz, ancak diğer yandan malum sebeplerle acımızı birlikte paylaşacağımız aile bireylerine sarılıp birbirimizi teselli edemiyoruz.

Umarım bu zorluklar kısa zamanda son bulur. Bizleri vefat haberini öğrendikten sonra arayıp başsağlığı dileyen tüm dostlara teşekkür ederim’’ şeklinde bilgi verdi ve duygularını paylaştı. Belçika’da şu ana kadar yapılan haber ve paylaşımlara göre korona virüs etkisi ile hayatlarını kaybettiği belirtilen vatandaşlarımız arasında; ‘’- Elif Sarıyıldız, aslen Erzincanlı, 59 yaşında, Heusden Hastanesinde, - İsmet Onur, 74 yaşında Ağrı-Eleşkirt, Genk ZOL Hastanesinde, - Yılmaz Taşpınar, 51 yaşında, Emirdağlı, Brüksel Hastanesinde - Nuriye Aydemir, 80 yaşında, Posoflu, Anvers Hastanesinde’’ bulunduğu ifade edildi. Gundem be.

www.belcikaaydinhaber.com olarak arkadaşımız Fikret Aydemir'in şahsında Aydemir ailesine başsağlığı merhume'ye de Yüce Allah'tan rahmet diliyoruz.