BELÇİKA'LI TÜRKLER SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE EMNİYET GÜÇLERİNE MALZEME VE İKRAM YARDIMI

Dünyayı saran Covid-19 ile mücadele eden Belçika'da Sağlık çalışanlarına ve Emniyet güçlerine dar gelirlilere yardım ve ikramlar son hızla devam ediyor. Belçikalı Türkler ve STK temsilcilerinin bu zor günlerde Covid-19 ile mücadele eden sağlıkçı ve emniyet güçlerine ve dar gelirlilere destekleri göz dolduruyor.

Dünyayı saran Covid-19 ile mücadele eden Belçika'da Sağlık çalışanlarına ve Emniyet güçlerine dar gelirlilere yardım ve ikramlar son hızla devam ediyor. Belçikalı Türkler ve STK temsilcilerinin bu zor günlerde Covid-19 ile mücadele eden sağlıkçı ve emniyet güçlerine ve dar gelirlilere destekleri göz dolduruyor..

Sarı Brico, Lale Pizza, Nasrettin Pizza ve 'Sıla'dan Vatana gönüllüleri'nin sağlık çalışanlarına ve emniyet güçlerine yönelik ikram ve katkıları takdire şayan olmakta. Yardımseverler, Sağlık malzemeleri yanında çalışanlara yemek ikramı da yapmaktalar. Sıla'dan vatana Gönüllüleri'nin sağlık çalışanlarına yönelik diktikleri 2 bin maske yetkililere teslim edilecek. 2 bin içinde gönüllüler dikişe başladılar.

Bu güzel davranışlarından dolayı tüm firma ve STK'lara teşekkür ediyoruz. Bu örnek davranışlar bu ülkenin acısını da tatlısını da paylaşılması adına çok güzel insiyatif.

Belçika'da yaşayan tüm toplumlar 'el ele, gönül gönüle' vererek, bu beladan kurtulacaktır. Hepimiz uyarı ve yaslara uygun  hareket ederek, sağlık çalışanları ve emniyet güçlerine yardımcı olmalıyız.

www.belcikaaydinhaber.com