T.C. BRÜKSEL BAŞKONSOLOSU GÖREVİNE BAŞLADI...

T.C. Brüksel yeni Başkonsolosu Umut Deniz görevine başlayarak, kamuoyuna yönelik mesaj yayınladı. Başkonsolos Umut Deniz'in kamuoyuna yönelik mesajını ve biyografisini sizlerle paylaşıyoruz.

T.C. Brüksel yeni Başkonsolosu Umut Deniz görevine başlayarak, kamuoyuna yönelik mesaj yayınladı. Başkonsolos Umut Deniz'in kamuoyuna yönelik mesajını ve biyografisini sizlerle paylaşıyoruz.

~~Belçika Türk toplumunun kıymetli üyeleri, saygıdeğer Belçikalı dostlarımız,

15 Eylül 2020 tarihi itibarıyla Brüksel Başkonsolosluğunda göreve başlamaktan büyük memnuniyet ve onur duyuyorum.
1966 yılında faaliyete geçen Başkonsolosluğumuz, Brüksel Başkent Bölgesi, Valon Bölgesi ve Brabant Flaman vilayetinde yerleşik 125.000’den fazla vatandaşımıza konsolosluk hizmetini en verimli ve süratli şekilde, 7 gün 24 saat anlayışıyla sunmayı amaçlamakta, ayrıca vatandaşlarımızın Belçika’daki konumlarını uyum içinde güçlendirmeleri için sarfedilen çabalara elinden gelen desteği sunmaktadır.
Toplumumuzun görev bölgemizde hayata her boyutuyla etkin katılımının desteklenmesi, birlik ve beraberliğinin arttırılarak sürdürülmesi ve karşılaşılabilecek sorunların ilgi ve özenle çözümlenmesi temel hedeflerimizdir. Başkonsolosluğumuz, daima güler yüzle karşılanacağınız ikinci eviniz olmaya devam edecektir.
Ülkemizin Belçika’daki asli temsilcileri olan vatandaşlarımızın paylaşmak istedikleri fikirleri, önerileri ve çalışmaları, hizmet kalitemizin yükseltilmesine imkan sağlayarak, bizlere yol gösterecektir. Bu amaçla, başta sosyal medya (Facebook: T.C. Brüksel Başkonsolosluğu ; Twitter: @BrukselBK ) olmak üzere, Başkonsolosluğumuzun tüm iletişim kanalları bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da açık olacaktır.
Çeşitli vesilelerle görüşmek ümidiyle, sizleri tüm çalışma arkadaşlarım adına en kalbi duygularla selamlıyor, saygılarımızı sunuyorum.

Umut Deniz
Başkonsolos

**********************************************

~~UMUT DENİZ-ÖZGEÇMİŞ

Başkonsolos Umut Deniz, 1977 yılında İzmir'de doğmuştur. İzmir Saint-Joseph Lisesi ve Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olduktan sonra, 2005-2007 yılları arasında Fransa Ulusal İdare Okulu'nun uluslararası programını tamamlamıştır. 2001 yılında Dışişleri Bakanlığına girmiş ve aşağıdaki görevlerde bulunmuştur:

2001-2003  Avrupa Birliği Siyasi İşler Genel Müdür Yardımcılığı'nda Aday    Meslek Memuru, Üçüncü Katip

2003-2005  İkili Ekonomik İşler Genel Müdür Yardımcılığı'nda Üçüncü Katip

2005-2007  Strazburg Başkonsolosluğu, Muavin Konsolos

2007-2008  Paris Büyükelçiliği, İkinci Katip

2008-2010  Ulanbator Büyükelçiliği, Başkatip

2010-2013  Cumhurbaşkanlığı Dışişleri Başdanışmanlığı'nda Şube Müdürü

2013-2017  Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi Nezdinde Türkiye Daimi     Temsilciliği, Müsteşar

2017-2018  Tel Aviv Büyükelçiliği, Müsteşar ve Misyon Şefi Yardımcısı

2018-2020  Ortadoğu Genel Müdür Yardımcılığı'nda Filistin, İsrail, Ürdün,    Lübnan Dairesi Başkanı

15 Eylül 2020 tarihinden bu yana Brüksel Başkonsolosu olarak görev yapmaktadır. Fransızca, İngilizce ve İtalyanca bilen Umut Deniz, evli ve bir çocukludur.

***************************************

~~BELÇİKA AYDIN HABER OLARAK T.C. BRÜKSEL  BAŞKONSOLOSUMUZ SAYIN UMUT DENİZ'E YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ.....