TEKİNCE DÖNER DUALAR EŞLİĞİNDE AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Belçika Türk Toplumunun saygın ve beyefendi kişiliği ile tanınan Sanatçı ve aynı zamanda İşadamı Tekin Keçe başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. Bir taraftan sanatıyla, diğer taraftan farklı konseptlerle oluşturduğu "˜Tekince Kahvaltı' ,"˜Tekince Kebap', "˜Tekince Tantuni, zincirine beşinci şube olan "˜Tekince Döner'i de eklemenin mutluluğunu yaşayan Tekin Keçe, "yakın zamanda "˜Tekince Çiğ Köfte' ve "˜Tekince Midye' gibi salonlarını da hizmete sokacağı" sinyalini verdi.

Belçika’da kendi markasıyla söz ettiren ‘TEKİNCE’ horeca alanındaki başarılarına her geçen gün bir yenisini eklemekte.

Belçika Türk Toplumunun saygın ve beyefendi kişiliği ile tanınan Sanatçı ve aynı zamanda İşadamı Tekin Keçe başarılarını taçlandırmaya devam ediyor.  Bir taraftan sanatıyla, diğer taraftan farklı konseptlerle oluşturduğu ‘Tekince Kahvaltı’ ,‘Tekince Kebap’, ‘Tekince Tantuni,  zincirine  beşinci şube olan ‘Tekince Döner’i de eklemenin  mutluluğunu yaşayan Tekin Keçe, “yakın zamanda ‘Tekince Çiğ Köfte’ ve ‘Tekince Midye’ gibi salonlarını da hizmete sokacağı” sinyalini verdi.

Schaerbeek Places Liedts, bulunan Tekince Döner’in,  dualar eşliğinde açılış kurdelasını Schaerbeek Belediye Başkanı Cécile Jodogne, İşletme sahibi Tekin Keçe, Yunus Keçe  ‘hayırlı ve bereketli olsun’ dilekleri eşliğinde birlikte kestiler.  Açılışta Brüksel Milletvekili Emin Özkara’da hazır bulundu.  Başkan Jodogne, işletme sahibi Keçe’yi tebrik ederek,  ‘hayırlı olsun, hayırlı kazançlar’ dileklerinde bulundu.

Pamdemi ortamı nedeniyle, sınırlı davetlinin katıldığı maske ve mesafenin titizlikle korunduğu açılış sonrası, başkanın ayrılmasından sonra, mesafe ve maske kuralları dahilinde, davetlilere tavuk ve et döner ikram edildi.

Program sonrası basına bilgi veren Sanatçı ve İşadamı Tekin Keçe duygularını şu şekilde ifade etti:

“Öncelikle açılışımıza iştirak eden Schaerbeek Belediye Başkanımız Sayın Cécile Jodogne, Brüksel Milletvekili Sayın emin Özkara’ya, siz değerli basın mensuplarına, işletmemizin değerli personeline ve (Müşteri) misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Bugün ortada bir başarı varsa bu başarının ortağı tüm tecrübeli, çalışkan ve saygılı ekibimizdir. Ben ekibimizle gurur duyuyorum. Biz onlarla birlikte büyüyoruz. Bir aile şirketi olan Tekince’de ki,  ekibimizin başında olan Yunus Keçe ve Murat Keçe’ye hususen teşekkür ediyorum.

Takdir edersiniz ki, dünyanın hem sağlık hem de ekonomik krizlerle boğuştuğu ve bir çok işletmenin iflas ettiği bu zorlu Pandemi dönemde, tüm olumsuzluklara rağmen yeni iş yeri açmak medeni cesareti gerektirir.

Ancak, bizim bir idealimiz var. ‘Türk Sokak Lezzetini’ yeni ve modern konseptlerle, yasal ve  kurumsal işletmelerimizle, Belçika halkına ve Belçika’da yaşayan diğer halklara tanıtmaktır. Bu idealimizi gerçekleştirme yolunda her türlü olumsuz ortama rağmen gerçekleştirmenin ve halkımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşamaktayız.

2011 yılında ‘Tekince Kebap’ ile başlayan serüvenimize, ‘Tekince Kahvaltı’ , ‘Tekince Tantuni,  zincirine  beşinci şube olan ‘Tekince Döner’i de eklemenin  mutluluğunu yaşamaktayız.  Yakın zamanda ‘Tekince Çiğ Köfte’ ve ‘Tekince Midye’ gibi salonlarımızı da hizmete sokacağız.

Amacımız bir taraftan Türk Mutfağı Lezzetini tanıtmak, diğer taraftan da cüzi de olsa yatırımlarımızla, hem Belçika ekonomisine katkıda bulunmak, hem de istihdam yaratarak, gençlerimize iş imkanları sunmaktayız.

Bu güzel devlette yaşamanın ve güzel işlere imza atmaya devam etmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Bu vesileyle, Belçika Devletini yöneten tüm kurum ve kuruluşlara bizlere bu imkanları sağlamasından dolayı teşekkür ediyoruz. Son olarak, bu zorlu günlerde maske ve mesafeye dikkat edelim temennileriyle, tüm halkımızı selamlıyorum. “ dedi.

**************************

‘Belçika Aydın Haber’ olarak,  Sanatçı ve İşadamı  ‘Tekince’ zincirleri sahibi Sayın Tekin Keçe’yi tebrik ediyor. Tüm işletmelerinin hayırlı uğurlu ve bereketli olmasını temenni ediyoruz.