~~Pharmacie Pâquerettes'te Covid Test 15 Euro

Schaerbeek Rue des Pâquerettes 33 a 1030'da bulunan Eczane Pâquerettes'te Covid Testleri kişi başına 15 Euro'dan yapılmakta.

Dünyanın başına bela olan Covid’i önleme adına dğnya özellikle de yaygınlaşmada hız artıran Avrupa ve Belçika’da bir dizi pandemi önlemleri yanında aşı kampanyaları ve günü birlik testler de devam etmekte.

Bu anlamda önceleri 30-40 euro olan test ücretleri eczanelere test yapma yetkisi verilmesiyle, 15 euro’ya kadar düşürüldü. Amaç, aşı olamayan etkinlik ve randevularda zorunlu olan testlerin yapılabilmesidir.

Schaerbeek Rue des Pâquerettes 33 a 1030’da bulunan Eczane Pâquerettes’te Covid Testleri kişi başına 15 Euro’dan yapılmakta.

Konuyla ilgili olarak Belçika Aydın Haber’e açıklamalarda bulunan Eczacı Emel Köse, şunları aktardı :

« Testleri bütün hasta olan vatandaşlara yapabilmekteyiz. Kendisini hasta olarak hisseden tüm vatandaşlar, gelip bizde ücretsiz test yaptırabilir. Tatil dönüşlerinden gelen vatandaşlarımıza da ücretsiz testler yapmaktayız.

Ancak, özel toplantılara gidenler için testlerimiz 15 euro karşılığı ücretli yapılmaktadır. Sonuçları 15 dakika alıınmakta. Sonuç Devlet Covid izleme kurumuna gönderiyoruz. Değerlendirmeleri onlar yapıyor, vatandaşı bilgilendiriyor. Test süremiz ertesi gün maksimum gece 24:00’e kadar geçerlidir.

Testlerimiz hafta içi 09:00 ile 18:00 arası, Cumartesi ise 09 :00’dan 15:30’a kadar test yapmaktayız.

Bu saatlerin haricinde büyük organizasyonlarda düğün, eğlence ve özel toplantılar için talep edildiğinde, orada stant okurarak pandemi kuralları içerisinde orada da ekibimizle ücretli test yapabilmekteyiz” dedi.

~~e-mail: pharmaciepaquerettes@gmail.com