"˜ŞARA BEAUTY' AÇILIŞINI BİRMİNGHAM'DA MUHTEŞEM BİR DEFİLEYLE GERÇEKLEŞTİRDİ.

Belçika Türk Toplumu içerisinde yetişen Halk Sanatçısı Emine Tokail güzel sesi ve sanatçılığı yanında iş alanında da kendinden söz ettirecek güzel bir mekana imza attı.

~~Belçika Türk Toplumu içerisinde yetişen Halk Sanatçısı Emine Tokail güzel sesi ve sanatçılığı yanında iş alanında da kendinden söz ettirecek güzel bir mekana imza attı.

~~Hava şartlarının elverişsiz oluşu nedeniyle, Rue Royale 275 1030 Schaerbeek’de bulunan ‘Şara Beauty Güzellik Merkezi’nin resmi açılışı Birmingham Düğün Salonunda Defile gösterisiyle yapıldı.

Başarılı sunucu Cef Işın’ın sunumuyla start alan açılış törenine Federal Milletvekili ve Saint Josse belediye Başkanı Emir Kır, Brüksel Milletvekilleri Şevket temiz, hasan Koyuncu, Saint Josse Belediye Başkan Yardımcısı Nezahat Namlı, Belediye Meclis Üyeleri Derya Alic, Döne Sönmez, Tiyatro ve Televizyon Sanatçısı Ali Başar, STK Temsilcileri ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Şara Beauty yaptığı saç modelleriyle, Emine Tokail’in tasarladığı Gelinlik modeli ve bir çok ilginç kostümlerle sahne alan genç modelist ve stilistler hayli heyecanlıydı.

Defileye Güzellik yarışma Finalistlerinden Selin Yürük, Damla Akın, Nelly Nelly, Rukiye Liman, Rumeysa Liman, Ayşe Liman, Leyla Kubat, Maide Odabas, Manolya Buzlu, Melike Yuruk, Ikrame Cennet Raissa, Sara, Laurance, Serinay Liman, Selinay Turksoy, Minik Prenses Meyra  ve  Şahra Çil katılarak podyumda sahne aldılar. Gösterilerin ardından tüm Defileye katılanlar davetlilerle birlikte sahnede görüntü verdiler.

Açılış Kurdelasını mekan Sahipleri Emine Tokail eşi Uğur Akın, Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır, Milletvekilleri Şevket Temiz, Hasan Koyuncu ve Schaerbeek Belediye Meclis Üyesi Derya Alic birlikte kestiler. Kurdela kesimi sonrası duygu ve düşüncelerini ifade eden Siyasiler ve Davetliler, ‘Brüksel’de çok modern bir Güzellik merkezi’ni hizmete açan Sanatçı Emine Tokail ve eşi Uğur Akın’ı tebrik ettiler.

Kurdela kesimi ardından hazırlanan Pasta’nın kesimini ev sahipleri gerçekleştirdi.

Hediye çekilişleri ardından , DJ Şahin’in birbirinden güzel şarkı ve türküleriyle davetliler gönüllerince eğlendiler.


Mekan Sahibi Emine Tokail yaptığı açılış konuşmasında “Öncelikle Mekanımızın açılış programımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.

Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan. Başkanımız Sayın Emir Kır, Milletvekillerimiz, Meclis Üyelerimize, DJ Şahin, Sanatöı Ali Başar’a ve siz değerli davetlilerimize hususen teşekkür ediyoruz.
Ayrıca ekibimizi oluşturan birbirinden değerli çalışanlarım, Canlarım Seher İzci, Reyhan Türksoy,  Meryem Coşgun Nassra Zerou, Menekşe Türksoy Brüksel’in en tatlı kızı sevgili stajyerimiz Selin Yürük, bizi bu özel günümüzde yalnız bırakmayan güzeller güzeli Nelly Nelly, Damla Akın ve tabii ki defileye katılan birbirinden özel, yüreği güzel kardeşlerim Rukiye Liman, Rumeysa Liman, Ayşem Ayse, Leyla Kubat, Maide Odabaş, Manolya Buzlu, Melike Yuruk, Ikrame Cennet Raissa, Sara, Laurance, Serinay Liman, Selinay Turksoy Minik prenses Meyra , Gelinliğimizi diken sevgili arkadaşım Mihrace Doğruyol, Sevgili Eşime ve birtanecik bebeğim Şahra Çil’e beni yalnız bırakmadıkları için, ayrıca bu muhteşem organizasyonda salonun hazırlanmasında büyük emeği geçen Sayın Kazım Korkmazer’e çok teşekkür ediyorum.

 Salonumuzda tecrübeli ekibimiz ve son derece modern cihazlarla bayanların güzelliklerine güzellik katmaya devam edeceğiz. Tüm bayanları merkezimize davet ediyoruz” dedi.

www.belcikaaydinhaber.com