BELÇİKA'DA YAŞAYAN TÜRK KÖKENLİ BURAK ÇAKIR YILDIZ OLARAK YÜKSELİYOR

Belçika Türk toplumunda gençler, her alanda başarılı çalışmalara imza atmaktalar. Flaman bölgesinde yaşayan genç sanatçı Burak Çakır, yeni bir yıldız olarak ileriye dönük başarılı çalışmalarıyla göz doldurmakta. Kendine özgü "Payback" şarkılarını Flamanca ve Türkçe seslendiren başarılı sanatçının menajerliğini de yine genç ve başarılı bir isim olan hasan teker üstle

Belçika Türk toplumunda gençler, her alanda başarılı çalışmalara imza atmaktalar. Flaman bölgesinde yaşayan genç sanatçı Burak Çakır, yeni bir yıldız olarak ileriye dönük başarılı çalışmalarıyla göz doldurmakta. Kendine özgü “Payback” şarkılarını Flamanca ve Türkçe seslendiren başarılı sanatçının menajerliğini de yine genç ve başarılı bir isim olan Hasan Teker üstlenmekte.

Ailesi Aslen Ardahan/Posof'tan olan Belçika Türkü Burak Çakır, şarkı söylemeye çok genç yaşta başlamış bir sanatçıdır.

Kendine özgü güzel bir yorumla "Zoektocht" şarkısıyla kendinden söz ettiren 19 yaşındaki genç sanatçı Çakır, ne yapmak istediğini kısa sürede anladı.  Müzisyen olarak kariyer oluşturmak için kollarını sıvadı.

Genç sanatçı, 2018'de rap şarkısı "Zoektocht"  ve  2019'da rap şarkısı “Wat is er lan”ı çıkardı. şarkılarıyla Sosyal medya›da fırtınalar estiren Çakır, daha sonra Ocak 2020'de “Bendo” şarkısını çıkardı.

Sanatçı, bu şarkısıyla geniş bir kitleye ulaştı ve şarkı 1 hafta içinde Youtube'da 20.000'den fazla dinlendi.

Hemen ardından Şubat 2020'de "Nereye Kadar" takip etti. Hollandaca ve Türkçe karışımı olan Burak Çakır, farklı bir tarz geliştirdi ve Türkiye'ye uluslararası oldu.

Bir sonraki şarkısı Haziran 2020'de yeni sanatçı adı Cakzz adı altında piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra bir atılım ortaya çıktı.  “Señorita” şarkısı Youtube'da 2 ayda anında 153.000 kez izlendi.

“Payback” ile Cakzz, çoğu stili idare edebileceğini açıkça belirtmek için Hollandaca geri döndü. 2021 özel bir yıl, Cakzz tamamen Türkçe bir şarkıyla geliyor.  "Yıldızlara Saydim". Bütün bu başarılarda öenajer Hasan Teker’in desteği ve imzası var. 

‹Tek Management› adıyla Şarkıcıların ve Sporcuların her zaman yanında olan gen. menajer duran Hasan Teker herzaman arkalarında manager olarak duruyor. Sanatçıyı aşağıdaki sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

Ayrıca Cakzz'la güncel kalmak için abone olabilirsiniz.

*********************

https://youtu.be/LRgRqMchNsk

https://youtu.be/LRgRqMchNsk

www.tek.management