05

T.C. BRÜKSEL BAŞKONSOLOSLUĞU ‘19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI’ KUTLAMASI COŞKULUYDU

‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’ etkinlikleri kutlama haftası içerisinde start aldı. Bayram yurt içi ve yurt dışı temsilciliklerimizde de kutlanmaya başlandı.

Detay
05

KÜLTÜREL BULUŞMADA ÇOCUKLAR, FİLİSTİN'DE, KONGO'DA ÖLDÜRÜLEN ÇOCUKLAR ANISINA BARIŞ'I İFADE EDEN BEYAZ BALONLAR UÇURDULAR...

Saint Josse Belediyesi Kültürden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dorah İlunga’nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Birlikte Yaşam Günü’ etkinliğine, Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır, Belçika Filistin Büyükelçisi Abdalrahim Alfarra, T.C. Brüksel Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Hümeyra Altuntaş Kıran, Belçika, Filistin ve Kongo STK temsilcileri, Siyasiler ve kalabalık davetli topluluğun katılımıyla Saint Josse belediye salonunda gerçekleştirildi.

Detay
05

TÜRKLERİN BELÇİKA’YA GELİŞİNİN 60. YILI NEDENİYLE BELÇİKA’NIN SEMBOLÜ ‘MANNEKEN PIS’E TÖREN VE HALAYLARLA ESKİ TÜRK ELBİSESİ GİYDİRİLDİ

Detay
05

BRÜKSEL PARLAMENTOSUNA ADAY OLAN PS’Lİ TÜRK KÖKENLİ ADAYLAR PROJE VE KAMPANYALARINI BASINLA PAYLAŞTI

Brüksel’de kampanyalarını sürdüren PS’li Brüksel ve Federal Parlamento Türk kökenli adayları toplu olarak, Türk basını ile buluşarak, kendileri, projeleri ve partileri hakkında geniş açıklamalarda bulundular.

Detay
05

SAINT JOSSE CUMARTESİ PAZARI GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ...

Saint Josse belediyesi sınırları içerisinde Place Listeyakın yerde Cumartesi Pazar yerinin açılışı görkemli bir törenle açıldı. Yüze yakın tezgahın yeraldığı Pazara ilgi hayli büyüktü.

Detay
05

AVRUPA'DA 'GÜÇLÜ BİR IĞDIR LOBİSİNE NE DERSİNİZ ? /Celil GÜNDOĞDU

Yeşil ve Serhat IĞDIR ŞEHRIMIZ adına oluşturulan bu önemli Lobisel Platform sayfamızı mümkün oldukça sosyal medya hesap ve gruplarınızda lütfen paylaşın. https://www.facebook.com/profile.php?id=100090977686484

Detay
05

ADAY OLAN SİYASİLER PROJE VE HİZMETLERİNİ DERGİMİZ VE SİTEMİZDE DEĞERLENDİRİYORLAR...

FEDERAL, BRÜKSEL VE FLAMAN PARLAMENTO ADAYLARI KENDİLERİNİ VE PROJELERİNİ ONBİNLERİN TAKİP ETTİĞİ DERGİMİZE VE SİTEMİZE DEĞERLENDİRDİLER...

Detay
05

Belçika'da konut fiyatları yükselişte: En pahalı bölge Elsene

Belçika’da konut fiyatlarında artış yaşanıyor. En pahalı belediye Brüksel’in Elsene Belediyesi, fiyatların en düşük olduğu yer ise Hastière.

Detay
05

Ekranların çocuklara zararları kanıtlandı

Detay
05

Brüksel'de Emir Kır başkanlığındaki Saint-Josse Belediyesinden Gazze için yardım kampanyası

Belediyeye ait ek binada, 11 Mayıs'a kadar battaniye, kişisel temizlik malzemeleri, çocuk maması, ilk yardım seti, dayanıklı konserve ve gıda malzemeleri toplanacak.

Detay
05

‘TEAM FOUAD’ AHIDAR ADAYLARI ÇALIŞMALARINI VE PROJELERİNİ YEREL TÜRK BASINIYLA PAYLAŞTILAR

Çiçeği burnunda ve seçimlerde 19. Liste numarasıyla yarışacak olan ‘Team Fouad Ahidar Partisi’nin ‘Federal ve Brüksel Parlamentosu bazı Adayları, Brüksel’in diplomatik gözde mekanlarından ‘Vester Bar’ salonunda, Belçika Yerel Türk Basınıyla bir tanışma programı düzenledi.

Detay