~~SOSYALİST ADAYLAR PARTİLERİNİ VE KENDİLERİNİ TANITTILAR

Parti Sosyalist listesinden Federal Parlamento adayı Emir Kır (3.), Parti Sosyalist Brüksel Parlamentosu adayları Philippe Close (72.) , Döne Sönmez (46.) ve Mohamed Ouriagli (15.) sıra adayları Brüksel'in gözde mekanlarından olan ve işletmeciliğini Kazım Korkmazer'in yaptığı "˜Vester Bar'da bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdiler.

Yakınlaşan 26 Mayıs 2019’da yapılacak olan Avrupa, Federal ve Bölge Parlamento adayları son hızla tanıtım kampanyalarını sürdürmekteler.

Parti Sosyalist listesinden Federal Parlamento adayı Emir Kır (3.), Parti Sosyalist Brüksel Parlamentosu adayları Philippe Close (72.) , Döne Sönmez (46.) ve Mohamed Ouriagli (15.) sıra adayları Brüksel’in gözde mekanlarından olan ve işletmeciliğini Kazım Korkmazer’in yaptığı ‘Vester Bar’da bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdiler.

Sırasıyla tüm adaylar hem kendi program ve projelerini, hem de PS politikalarını anlatarak vatandaşlardan hem kendilerine hem de partilerine destek istediler.

Konuşmacılar, vatandaşların demokratik hakları olan seçimlere mutlaka katılarak, gelecek 5 yıl için tercih ettikleri adayları parlamentoya göndererek, kendilerini temsil etmelerini sağlamalılar”  denildi. www.belcikaaydinhaber.com