UID BELÇİKA´NIN DAVETİNE YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

UID Belçika (Belçika Uluslararası Demokratlar Birliği) Belçika'da görev yapan Türk akademisyenleri ve Türk profesyonel meslek sahiplerini bir akşam yemeğinde Ak Parti yöneticileri ile bir araya getirdi.

UID Belçika (Belçika Uluslararası Demokratlar Birliği) Belçika’da görev yapan Türk akademisyenleri ve Türk profesyonel meslek sahiplerini bir akşam yemeğinde Ak Parti yöneticileri ile bir araya getirdi.

UID Belçika Genel Başkanı Basir Hamarat ve arkadaşlarının özenle hazırladı birlikte akşam yemeği davetine yoğun ilgi gösterildi.

UID Belçika'nın ev sahipliğini yaptığı Brüksel'de düzenlenen akşam yemeğine, AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti Brüksel Temsilcisi Ruhi Açıkgöz, Türkiye Cumhuriyeti Anvers Başkonsolosu Korkut Tufan, Brüksel Başkonsolosu Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu, Brüksel Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Neslihan Karataş Durmuş, Brüksel Büyükelçiliği Din İşleri Müşaviri Abdullah Gümüşsoy, Türk Doktor ve Avukatlar, farklı meslek gurubu temsilcileri, STK Başkanları ve Medya üyeleri katıldılar.

UID Belçika Başkanı Basir Hamarat Başkent Brüksel’de arkadaşları ile birlikte yoğun emek harcayarak biraraya getirdiği davetlilere yönelik bir selamlama konuşması yaparak bu buluşmanın daha geniş kapsamlı tekrarı yapılacağını belirtti.

Ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz söz alarak güncel konular hakkında davetlilerle görüşlerini paylaştı.

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz UID Belçika tarafından organize edilen akşam yemeğinde Belçika’daki aktif meslek grupları ve kanaat önderlerine yönelik yaptığı konuşmasını siyasi, sosyal, ekonomik, AB-Türkiye ilişkileri ile detaylandırarak anlattı. Yılmaz konuşmasının sonunda ise Belçika’ya yaşayan Türk toplumunun geldiği noktaya değinerek bu durumdan çok mutlu oldukları ancak daha güçlü bir seviyeye gelmek üzere çalışılması gerektiğini belirtti.

Konuşmaların ardından akşam yemeğine katılan konuklara söz hakkı verildi. Davetlilerden söz alanlar farklı konularda şikayet görüş ve önerilerini iletme şansı buldular.

gundem.be