IYI'LER AVRUPA'NIN BAŞKENTİ BRÜKSEL'DE BİRARAYA GELDİLER

Belçika İYİ Parti Dış Temsilci başkanı Muammer Açıkel ve Yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Temsilcileriyle Avrupa'nın Başkenti Brüksel'de biraraya gelerek durum değerlendirmesi yaptılar.

Belçika İYİ Parti Dış Temsilci başkanı Muammer Açıkel ve Yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Temsilcileriyle Avrupa'nın Başkenti Brüksel'de biraraya gelerek durum değerlendirmesi yaptılar.

Avrupa'da bulunan İYİ Parti Temsilcileriyle görüşmek üzere İYİ Parti Türk Dünyası ve Dış Türklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Habip Suiçmez Brüksel'e bir ziyaret gerçekleştirerek Belçika İyi Parti Dış Temsilcileriyle görüştü. Görüşmede Suiçmez'e Almanya İyi Parti Dış Temsilci Başkanı Harun Cici ve Almanya İYİ Parti Seçimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Sebati Turmu'da katıldı.

Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Suiçmez, "Değişimin ilk seçimde gerçeklelşerek, İYİ'lerin iktidara geleceğini" vurgulayarak "Avrupa'da hızla üyelerimizi çoğaltarak Genel Başkanı en kısa zamanda Avrupa'ya getirmeyi hedefliyoruz. Büyük ihtimalle olağanüstü bir durum olmaz ise 2022'nin Mart ayında Genel Başkanımız Meral Akşener'in Avrupa'ya gelmesi beklemekteyiz" dedi

Belçika İyi Parti Dış Temsilcilik Başkanı Muammer Açıkel ise, "İyi Partimizin Dış Temsilcilik Başkanlarını Brüksel'de ağırlamaktan büyük mutluluk duymaktayız. Avrupa ve Belçika'da İyiler Kervanına katılımlar her geçen gün artarak devam etmekte. Bizler Belçika İYİ'leri olarak var gücümüzle çalışmaktayız. Kendi mekanımızda İYİ'leri ağırlamak için buro düzenledik. Artık İyi üyelerini çoğaltmak için Yönetim kurulu arkadaşlarımızla gece gündüz çalışmaktayız. Belçika'lı İYİ'ler olarak her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. İyİ'lere teveccüh her geçen gün artmakta. Genel Başkanımız Sayın meral Akşener'i en kısa zamanda Avrupa'nın Başkentinde ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyacağız. Ziyaretinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.