SİMİT HOUSE GENEL KOORDİNATÖRÜ ERHAN KARACA : "AMACIMIZ ANADOLU KAHVALTI VE MUTFAĞINI BELÇİKALI DOSTLARA TANITMAKTIR"

Avrupa ve Belçika'nın Başkenti Brüksel'de hizmet veren Simit House Genel Koordinatörü Erhan Karaca:: "Bu iş yerimizi açmaktaki amacımız, Anadolu kahvaltı ve mutfağını tanıtmak amacıyla, 'Simit House' adlı Horeca alanında bir işyeri açtım. Anvers'de 'Simit Sarayı' Gent'te 'Simit Evi' Brüksel'de ise benim kurduğum 'Simit House' Belçika'nın ilklerindendir.

Avrupa ve Belçika'nın Başkenti Brüksel'de hizmet veren Simit House Genel Koordinatörü Erhan Karaca:: "Bu iş yerimizi açmaktaki amacımız,  Anadolu kahvaltı ve mutfağını tanıtmak amacıyla, 'Simit House' adlı Horeca alanında bir işyeri açtım. Anvers'de 'Simit Sarayı' Gent'te 'Simit Evi' Brüksel'de ise benim kurduğum 'Simit House' Belçika'nın ilklerindendir.

İşyerimizde Anadolu'muzun zengin Simitli kahvaltıları, Kebap, Pide, Lahmacun, Börek, Baklava,  Kadayıf,  Yaş pasta ve her türlü hamur çeşitleriyle, hizmete devam ediyoruz. Kendi taze imalatlarımızı müşterilerimize servis etmekteyiz. Tecrübeli ustalarımızla Anadolu'muzun Lezzetini başta Belçikalı dostlarımız olmak üzere Belçika'da yaşayan Türk, Fas, Cezayir, Arnavut, İran, Irak ve Afrika ülkelerinden müşterilerimize hizmet vermekteyiz. 

Kısa sürede 'Nostalji mekanımızın ve Lezzetli ürünlerimizle ses getirdik. Hemen hemen her ülkeden insanlara 'Anadolu Lezzeti'ni sunmaktayız.

Biz aynı zamanda Türk Mutfağını tanıtarak, fahri anlamda Kültürel elçilik' vazifesini de icra etmekteyiz. Müşterilerimiz hizmetimizden memnun olmaları bizi mutlu ediyor.