'SAINT JOSSE FESTİVALİ' ÇOK RENKLİ VE COŞKULUYDU

Brüksel’in 19 küçük ancak, etkinlikleriyle tüm belediyelerden çok etkinlik ve festival düzenleyen Saint Josse belediyesi etkinliklerini son olarak Avenue Rogier’de3.cü Saint Josse Festivaliyle taçlandırdı.

Brüksel’in 19  küçük ancak, etkinlikleriyle tüm belediyelerden çok etkinlik ve festival düzenleyen Saint Josse belediyesi etkinliklerini son olarak Avenue Rogier’de3.cü Saint Josse Festivaliyle taçlandırdı.

Brüksel’in en aktif belediye başkanlarından olan Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır ve kabinesinin başarılı çalışmaları göz doldurmaya devam ediyor.

Buyıl üçüncüsü gerçekleştirilen ve büyük ilginin gördüğü Festivale ‘Fanfare Les Amis de Pierot’,  ‘Géants St. Josse’, ‘Géants Marolles’, ‘College’, ‘Oiseaux tas D’os’, ‘Remork&Karkaba (Maroc)’, ‘Maison de Jeunes Le Clou-les mineurs’, ‘Turkish Ladies (Turquie)’, ‘Gilles de Trieux et Leurs Dames’, ‘San Juanito (Equateur)’, ‘Kaka Les Messagers (Guinée)’, ‘Terra Brasil, Maison de la Famille’, ‘Annahl (Djibouti)’, ‘Zinnode Sjtn Suiker Piraat Sucré’, ‘Eglise Parasheva (Roumanie)’, ‘Arthis-Zamfira (Roumanie)’, ‘İnser’action-Paroles’, ‘Dabkee Rajeen (Palestine)’,’Runakuna (Bolivie)’, ‘Cantine Josse’, ‘Balkanski Ritmi (Bulgarie)’, ‘Voix des femmes’, ‘Vatra (Albanie)’ ve ‘Zinnode Barba- Haha’ adlı 25 folklör grupları katıldı.

Başkan Emir Kır ve Başkan Yardımcıları, Meclis üyelerinin kortej önünde yürüdüğü yürüyüş, saatlerce sürerek Belediye önünde sonlandırıldı. Burada yapılan gösterilerle Festival sona erdi.

Renkli karelerin olduğu Festivalde katılımcılar ve davetliler bol bol selfie çekerek, günü anılaştırdılar.

Böylesi çok kültürlü bir Festivale imza atan Başkan Kır ve ekibini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

www.belcikaaydinhaber.com.