GENÇ ÇİFT ŞEYMA İLE İSMAİL DİLLERE DESTAN BİR TÖRENLE DÜNYAEVİNE GİRDİLER...

Genç çift Şeyma ile İsmail Dillere Destan bir düğün töreni ile evlenerek, dünya evine girdiler.

Genç çift Şeyma  ile İsmail Dillere Destan bir düğün töreni ile evlenerek, dünya evine girdiler.

Belçika Türk Toplumunun saygın şahsiyetlerinden olan İşadamı Hasan Salar oğlu İsmail’i evlendirmenin mutluluğunu ailesi, dostları ve davetlileriyle birlikte paylaştı.

Salar ailesinin kendi düğün salonları olan yeni ‘Yaşam Düğün Salonu’ndaki muhteşem düğün törenine bini aşkın davetli katıldı. Katılımcılar arasında Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Basın Mensupları, Kamu görevlileri, Siyasiler, İşadamları ve kalabalık davetli topluluğunun katıldığı görüldü.

Salar ve Yıldırım aileleri birlikte davetlilerini kapıda karşılayarak, tebrikleri kabul ettiler. Damat İsmail’in mutluluğunu paylaşanlar arasında, Dedesi İsmail Salar, Ninesi Gülbeyaz Özdemir, Amcası Eyüp Salar, halaları ve yakın akrabaları ve arkadaşları vardı. Gelin Şeyma’nın mutluluğunu paylaşanlar arasında da ailesi başta olmak üzere, akraba ve arkadaşları vardı.

Genç çiftin davullar sis ve havai fişekler eşliğinde sahneye gelmesiyle salonda, coşku yğkseldi ve alkış tufanı koptu.

Damat İsmail’in, Gelinin yüzünü açması ve görümlük hediyesini takdimi sonrası gelinin anlından öpmesi  ve birlikte dansları duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Gerek Damat tarafı, gerekse gelin tarafı bu anlamlı ve güzel anları cep telefonlarına kaydetmenin mutluluğunu yaşadılar. Gençler bir müddet dans ettikten sonra, aile ve arkadaşları olan çiftlerde gençlere eşlik ederek, dans edip halay çektiler.

Türkiye’den gelen Sanatçı Hava Öğüt ve Belçika Türk Toplumunda sahne alan sanatçıların birbirinden güzel şarkıları ve türküleri eşliğinde, saatlerce süren oyunlarda hem genç çiftler, hem de davetliler gönüllerince eğlenmenin mutluluğunu birlikte paylaştılar. Oyunlara siyasilerinde katılımı dikkatlerden kaçmadı. Siyasilerde oyunlarıyla gençlere moral verdiler.

Gelin annesi Derya Gül ve Damat Annesi Seda Salar, gece boyu hanım davetlileriyle ilgilenip, tebrikleri kabul ettiler.

Muhteşem organizasyonda Salon’un tıklım tıklım dolduğu düğünde özellikle kalabalık erkek davetliler, dışarıda hem sohbet ettiler, hem de Salar ve Yıldırım ailesini tebrik ettiler.

Belçika Aydın Haber olarak, değerli Salar ve Yıldırım ailelerini gönülden tebrik ediyor,  genç çift Şeyma ve İsmail’e ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

www.belcikaaydinhaber.com