~~SAINT JOSSE FESTİVALİNDE HALK KÜLTÜREL BAHAR COŞKUSU YAŞADI

Renkli multikültürel , Saint Josse karnavalı ardından, dün Saint Josse Plein Houwaert'te gerçekleşen Konser ve gösterilere katılım ve ilgi büyüktü.

Renkli multikültürel , Saint Josse karnavalı ardından, dün Saint Josse Plein  Houwaert’te gerçekleşen Konser ve gösterilere katılım ve ilgi büyüktü.

Binlerce kişi, bir taraftan kukla,  renkli elbiseleri ile katılan kuklaları, bir taraftan da Sanatçı Emine Tokail’in birbirinden güzel türkülerine eşlik ettiler.

Rok sanatçıların şarkılarıyla gönüllerince dans eden gençler, hayli coşkuluydu. İki bale sanatçının çemberdeki dans ve gösteriler büyük alkış aldı.  Onlarca sanatçı, folklör ve göstericinin sergiledikleri performanslara, katılımcılar alkışlarıyla destek verdiler.

Saint Josse Belediye Başkan Emir Kır Kabinesiyle gün boyu halkın arasında festivali izleyerek, vatandaşlarla hasbihal eyledi.

Başkan Kır yaptığı konuşmada: “ Öncelikle herkesi selamlıyor, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Havanında güzel olmasıyla güzel bir etkinlik ve coşku yaşamaktayız. Dünkü Karnavalımız  ve bugünkü konser ve gösterilerimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Başta Karnaval ve konserimize iştirak eden tüm sanatçılar başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Uzun Pandemi sonrası böylesi güzel iki günü sizlerle birlikte geçirmenin mutluluğunu yaşamaktayız, Teşekkürler” dedi.

Bize açıklamalarda bulunan Saint Josse’liler, hem karnaval hem de konserleri izleyerek üzerimize Kabus gibi düşen Pandemi havasını dağıttık. Artık yavaş yavaş eski günlere dönmenin sevincini yaşamaktayız.  Bize dolu dolu iki güzel festival havasını yaşatan değerli başkanımız Emir Kır ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

www.belcikaaydinhaber.com