05

BELÇİKA SEÇİMLERİNDE SEÇİLEN TÜRK KÖKENLİLER BELLİ OLMAYA BAŞLADI

Meyrem Almacı (Groen), Funda Oru (Vooruit), Kemal Bilmez (PTB) ve Ayşe Yiğit (PVDA) Belçika Federal Milletvekilliğine, Burak Nalli Flaman Milletvekilliğine, Özlem Özen Valon milletvekilliğine, Sadık Köksal (MR), Hasan Koyuncu, Şevket Temiz ve İbrahim Dönmez ve Yusuf Yıldız'da (PS)'den seçilerek Brüksel Milletvekili oldular

Detay
05

Belçika Başbakanı Alexander De Croo istifa etti

Avrupa Parlamentosu seçim sonuçları birçok ülkede yankı uyandırmaya devam ediyor. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Ulusal Meclis’i feshederek erken seçim kararı almasının ardından Belçika Başbakanı Alexander De Croo istifa ettiğini duyurdu.

Detay
05

TOSED FİKİR KULÜBÜ’NÜN KONFERANS KONUĞU ‘HITSOFT VE YAPAYZEKA ŞİRKET DİREKTÖRÜ SALMAN YÜKSEL’ ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

Belçika’nın saygın STK’larından olan ‘TOSED ‘Fikir Kulübü’, Brüksel’de bulunan TOBB Salonu’nda SAP Gold Partneri olan Hitsoft’ta Satış ve İş Geliştirme Direktörlüğü yanı sıra Hitdynamix Yapay Zeka şirketinde de Yönetim Kurulu Üyeliğini yapan Salman Yüksel’i üyeleriyle buluşturdu.

Detay
05

BELÇİKA BUGÜN SANDIK BAŞINA GİDİYOR

Bugün 9 Haziran Avrupa ve Belçika Parlamentoları için Belçikalı Milyonlar sandık başına gidiyor. Belçika'da çeşitli partilere mensup, yüzlerce aday yarışacak. Türk kökenli adayların da yarışacağı seçimler de Avrupa, Belçika Federal ve Belçika Bölge Parlamentoları için Yeni dönem Milletvekilleri seçilecektir. 9 Haziran ve 13 Ekim 2024’de Belçika’da yapılacak seçimler ile ilgili bilmeniz gereken her şeyi burada bulabilirsiniz.

Detay
05

YASİN GÜL TOPLUMUMUZ ADINA ADAY OLDUM

Liste 17'de bulunan ‹Voor U Partisi› Flaman Parlamento 1. sıra Adayı ve Heusden-Zolder Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Gül ‘ü Heusden-Zolder Belediyesindeki makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler aldık.

Detay
ERROR: Cannot find database belcikaa_db