ÖNCEKİ BRÜKSEL EĞİTİM MÜŞAVİRİ NESLİHAN KARATAŞ DURMUŞ PROFESÖR OLDUKTAN SONRA DEKAN OLARAK ATANDI

Bir önceki dönem T.C. Brüksel Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri olan Dr. Neslihan KARATAŞ DURMUŞ, Profesör olduktan sonra, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığına atandı. Prof. Dr. Neslihan KARATAŞ DURMUŞ, Dekan olarak göreve

Bir önceki dönem T.C. Brüksel Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri olan Dr. Neslihan  KARATAŞ DURMUŞ, Profesör olduktan sonra, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanlığına atandı. Prof. Dr. Neslihan KARATAŞ DURMUŞ, Dekan olarak göreve başladı.

Atanma haberi Fakülte sanal sitesinde yer alan haberde: "Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neslihan KARATAŞ DURMUŞ, Dekan olarak göreve başlamıştır.

Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Neslihan KARATAŞ DURMUŞ, 20 Mart 2024 tarihi itibariyle Fakültemiz Dekanı olarak göreve başlamıştır.

Devir teslim töreni, Rektörümüz Prof. Dr. Ali Cengiz KÖSEOĞLU’nun teşrifleriyle, bir önceki Dekan Vekili Prof. Dr. Yücel ACER, bir önceki Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Engin SAYGIN ile Dr. Öğr. Üyesi Yasin POYRAZ ve Fakülte Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla Hukuk Fakültesi 6. Kat toplantı salonunda saat 12:30’da gerçekleştirilmiştir.

Sayın Rektörümüz, Prof. Dr. Neslihan KARATAŞ DURMUŞ’a görevinde başarılar dilemiş ve hediye takdiminde bulunmuştur.

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Neslihan KARATAŞ DURMUŞ, Fakültemizi eğitim öğretim ve araştırma alanında daha ileriye götürülebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğini ifade etmiştir.

Sayın Dekanımıza yeni görevlerinde AYBÜ Hukuk Fakültesi olarak başarılar dileriz."

****************

Belçika Aydın Haber olarak değerli Profesörümüzü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.