TUGCE İLE OZAN DİLLERE DESTAN BİR TÖRENLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Genç çift Tugçe ile Ozan dillere destan bir düğün töreninde mutluluklarını akrabaları ve dostlarıyla paylaşmanın sevincini yaşadılar .

Genç çift Tugçe ile Ozan dillere destan bir düğün töreninde mutluluklarını akrabaları ve dostlarıyla paylaşmanın sevincini yaşadılar .

Belçika Türk toplumunun saygın şahsiyetlerinden Niyazi Kızıldağ’ın torunu, Taner  Kızıldağ ve Hava Yaşar’ın oğlu Ozan ile, Esat Yavaş ve Sati Baş’ın kızı Tugçe’nin düğün töreni, Yeni Yaşam Düğün Salonunda bini aşkın davetlinin katılımıyla görkemle gerçekleştirildi.

Belçika’da yaşayan Iğdırlıların saygın şahsiyetlerinden olan Niyazi Kızıldağ Hastanede gördüğü tedavi nedeniyle, düğünde olamadı.  Gönlü torununun mutluluğu üzerindeydi.  Ailesi ve Tüm dostları onun şahsında düğünde hazır bulunarak, Kızıldağ ve Baş ailelerinin mutluluklarını paylaştılar.

Ailelerin davetlilerini karşılayarak, tebrikleri kabul ettiği düğün töreninde büyük heyecan, mutluluk ve coşku vardı.

Azerbaycan Müzik ve şarkıları eşliğinde sahneye gelen Genç çift Tugce ve Ozan, Davul Zurna, Havai Fişekler ve suni sisler eşliğinde karşılandılar. Damat’ın geleneksel yüz görümlüğü sonrası genç çift birlikte dans ettiler. Dansa tüm aileler eşleri ve partnerleriyle, çiftin dansına eşlik ettiler. Danslar sonrası çekilen halaylar ve tek oyunlarla gençler saatlerce sahnede kaldılar.

Gençlerin oyunları geç saatlere kadar sürdü takı ve pasta kesimiyle coşku daha da arttı. Salonun tıklım tıklım dolmasıyla özellikle erkek davetliler, dışarıda da sohbet etme imkanı da buldular.

Belçika Aydın haber olarak Kızıldağ ve Yavaş ailelerini tebrik ediyor, Genç çift Tugce ve Ozan’a ömür boyu mutluluklar diliyoruz.  www.belcikaaydinhaber.com