Brüksel Schaerbeek sakinleri son derece modern dizayn edilmiÅŸ kaliteli ürünlerin satışa sunulacağıı ve özel parkingi olan yeni bir Market'e kavuÅŸmanın sevincini yaÅŸadı.
İşkadını Münevver YavaÅŸ'ın koordinatörlüÄŸünü yaptığı ve Brüksel/Schaerbeek Rue Rogier 237, 1030 adresinde bulunan AB PRIX Market açılışı siyasilerin katılımı ve açılış kurdelasının 'hayırlı ve bereketli olsun' dilekleriyle kesilerek yapıldı.
Açılışa Federal Milletvekili ve Saint Josse Belediye BaÅŸkanı Emir Kır, Brüksel Milletvekilleri Åževket Temiz, Hasan Koyuncu, Schaerbeek belediye meclis Üyesi Döne Sönmez, Saint Josse belediye Meclis Üyesi Safa Akyol, Turkısh Lady Genel Koordinatörü Derya Alıç, Belçika Aydın Vakfı BaÅŸkanı Zerrin Aydın, İşadaöı Mesut YavaÅŸ ve kalabalık davetli topluluÄŸu katıldı.
Market'in açılış kurdelasını BaÅŸkan Emir Kır, İşkadını Münevver YavaÅŸ, İşadamı Mesut YavaÅŸ, 'hayırlı ve bereketli olsun' dilekleri ile keserek, maÄŸazanın resmi açılışını gerçekleÅŸtirdiler.
BaÅŸkan Kır yaptığı açılış konuÅŸmasında: "Öncelikle bu güzel mekanı en güzel bir ÅŸekilde dizayn ederek, Schaerbeekliler baÅŸta olmak üzere tüm müÅŸterilerin hizmetine açan baÅŸta İşkadını Sayın Münevver YavaÅŸ'ı tebrik ediyorum. YavaÅŸ ailesi ailece iÅŸ alanında baÅŸarılı çalışmalarda bulunarak kendilerini ispat etmiÅŸ bir ailedir. yaptıkları güzel iÅŸlerle halkımıza her zaman hizmette bulunmuÅŸlardır.
Bugün burada bu güzel maÄŸazada kaliteli ürünleri sizlere sunmak için yola çıkan YavaÅŸ ve ekibini kutluyor, tebrik ediyor ve kendilerini hayırlı ve bereketli iÅŸler diliyorum" dedi.
Kaliteli ürünlerin stant ve reyonlarda ekonomik fiyatlarla satışa sunulacağı marketin özel oto parkingi müÅŸterilere büyük bir kolaylık saÄŸlamakta. Tecrübeli elemanların hizmet verdiÄŸi AB PRIX MARKET her konuda vatandaÅŸa kolaylık saÄŸlamakta.
AB PRIX MARKET Sahibesi ve Genel Koordinatörü Münevver YavaÅŸ açılışını yaptığı market konusunda ÅŸu açıklamalarda bulundu: "Ben Münevver YavaÅŸ AB PRIX MARKET sahibi ve Genel Kooredinatörüyüm. Bu iÅŸyerini kurmam benim için çok önemliydi. Bir kadın olarak alışveriÅŸin ne olduÄŸunu özellikle kadın müÅŸterilerimizin alış-veriÅŸ ile ilgili beklentilerini çojk iyi biliyordum. Schaerbeek'de bu tür bir maÄŸaza alanı boÅŸluÄŸunu hissediyordum. Bu nedenle ulaşımı ve oto parkingi olan bu yerin halkımıza kolaylık saÄŸlayacağı düÅŸüncesiyle bu maÄŸazayı açmaya karar verdim. Halkımıza hak ettikleri kaliteli ürünleri onların ekonomilerinide göz önünde tutarak ekonomik fiyatlarla sunmanın mutluluÄŸunu yaşıyoruz ve müÅŸterilerimizede yaÅŸatacağız. MaÄŸazamızda her ürünü bulmak mimkün. Reyon ve stantlarımızı dizayn ettik her ürünü daha kolay eriÅŸebilecejkleri hale getirdik. Misafir olarak deÄŸerlendirdiÄŸimiz tüm müÅŸterilerimize her konuda yardımcı olabilecek bir satış mantığıyla 'Bismillah' dedik. Tüm Schaerbeeklileri maÄŸazamızı görmelerinin kendilerine çok yararlı olacağını düÅŸünüyorum.
Açılışımızda bizleri yalmız bırakmayan BaÅŸkan Emir Kır, vekillerimiz Hasan Koyuncu, Åževket Temiz'e, meclis Üyeleri Döne Sönmez, safa Akyol, Turkısh Lady koordinatörü Derya Alıç, Belçika Vakfı baÅŸkanı Zerrin Aydın ve tüm katılımcı davetli ve müÅŸterilerimize teÅŸekkür ediyorum" dedi.
Belçika Aydın haber olarak bizlerde Schaerbeek'e güzel bir mekan kazandıran iÅŸkadını Münevver YavaÅŸ'a çok teÅŸekkür ediyor, marketinin hayırlı ve bereketli olmasını diliyoruz.

































































