~Sayın okurlar,
Kısa adı (BTMB) Belçika Türkçe Medya BirliÄŸi üyelerini 'Fetö'cülükle suçlayan Suat Bezeng imzalı tehdit ve ÅŸantaj dolu yazı tamamen gerçek dışıdır. Bu yazı kiÅŸinin kendi sitesinde yayınlanmıştır.
Bu zat her fırsatta Fetöcülerle birlikte olduÄŸu dönemde, biz AtatürkçülüÄŸümüz ve Cumhuriyetimize olan baÄŸlılığımızla mücadele ediyorduk. Yıllardır paylaşım ve haberlerimizde Atatürkçülük çizgimizden asla taviz vermedik. Biz PKK sempatizanlığı ve Fetö seviciliÄŸi asla yapmadık. Hele dumanlı ve karanlık iÅŸlerde hiç bulunmadık. Bizi bilen bilir. Yaptığımız haberler ve paylaşımlarımızlada bunun delilidir.
Fetö'den zamanında beslenip bize fetö çamuru atan alçaklar, ÅŸunu iyi bilinki bu çamur bize yapışmaz. Bunu iyi bilinki kendi üzerlerindeki pisliÄŸi baÅŸkasına atma teÅŸebbüsü boÅŸadır. Bu çamur ve alçak iftira bizlere asla yapışmaz.
Belçika Türkçe Medya BirliÄŸi'nin tüm üyeleri vatansever, milletseverdir. Kurgu ve senaryo ile vatanseverlik elde etmiÅŸ deÄŸillerdir. Yıllardan beri ciddi sıkıntılarla ürettikleri eserlerini vatanseverlik ve milletseverlik duygusuyla yapmaktalar. Bizde sarı basın kartını cepe koyup ÅŸantaj ve karanlık iÅŸlerde uÄŸraÅŸmak yoktur.
Toplumda karanlık iÅŸlerin altından çıkan, gizemli ve dumanlı ortamları kendine mekan edinen, mesleÄŸini tehdit olarak kullanan, bu PKK sempatizanı kiÅŸi, bir yerlerden edindiÄŸi maddi ve manevi desteklerle ÅŸimdi de kurduÄŸu 'sanaltv' ile Belçika Türk Toplumunda algı operasyonu baÅŸlattı.
Bu kiÅŸi, Belçika Türkçe Medya BirliÄŸi'nin tüm üyelerini ahlaksız ve ÅŸerefsizce 'Fetö'cülükle suçlayıp gündemde kalmanın peÅŸinde olan zavallı birisidir. Bunu kimlerin kurguladığını arkasında hangi karanlık güçlerin olduÄŸunuda tahmin ediyoruz.
Hakkında soruÅŸturma açılıp görevden uzaklaÅŸtırılan eski Basın MüÅŸaviri Veysel Filiz'in kendisine saÄŸladığı devletin sarı basın kartını alarak, karanlık emellerinde kullanan bu ÅŸahsın, toplumda saygın olan çevreleri kandırıp onları aldatmanın peÅŸinde.
Gazetecilik mesleÄŸini kirleten bu tür zihniyetliler, çamur at yapışmazsa izi kalır mantığıyla hareket etmekteler. Ancak Belçika Türk Toplumu mesleÄŸine saygılı gazetecilerin kim olduÄŸunu çok iyi biliyor.
Ben BTMB DerneÄŸine üye olmaktan gurur duyuyorum. MesleÄŸine saygılı insanların bir araya gelerek yasal bir oluÅŸumla toplumda saygınlığını kazanan BTMB üyeleri, belliki birilerini rahatsız etmiÅŸtir. Ancak tüm karanlık düÅŸüncelilere raÄŸmen bizler aydınlık, toplumsal barışı önceleyen, mesleÄŸine saygılı insanlar olarak yolumuza devam ediyoruz.
Halkımız sanal kahramanları deÄŸil, mesleklerinde tüm zorluklara raÄŸmen alandaki gerçek kahramanların kim olduÄŸunu biliyor.





















