ON YÜZ BIN BALONCUK MU? 20 IŞIK YILI UZAKLIK MI? :)) DÖÖÖNNNN EVLADIMMM DÖÖNNN:)

Yaşıtlarım hemen anımsadılar.. Zamanında daha doğrusu "bizim zamanımızda" bir gazoz reklamı vardı gazlı içeceğin tanıtımını yaparken tatlı minik bir kız tüm şirinliğiyle asitli içecek talebini halka adeta pompalamıştı.

Yaşıtlarım hemen anımsadılar.. Zamanında daha doğrusu “bizim zamanımızda” bir gazoz reklamı vardı gazlı içeceğin tanıtımını yaparken tatlı minik bir kız tüm şirinliğiyle asitli içecek talebini halka adeta pompalamıştı.

Geçmişime çocukluğuma bakıyorum da, teknoloji bize iyi geldi mi acaba diye sorgulamadan kendimi alamamıyorum. Elimde de gazozum var:)))) şaka şaka..
Bu arada gazoz deyince kombinasyon olarak Nuri Alço geliyor akla. Gazoz da ne çekti Nuri’den:)) Eskiden daha naiftik daha masumduk diyeceğim ama Nuri bakıyor kapı aralığından:) hahaha..
Tamam geçiyorum burayı, masumiyet hep çocukluk dönemlerimize atfedilmiş bir duygu aslında. Şimdinin çocukları bizim kirlenmiş gördüğümüz bugünümüze ileride masumluk ve naiflik atfedecek. Her bir yetişkin çocukluğunu yüceltecek!
Peki ya gelecek?!
            ****
Amaannn canımmm anı yaşa boşver geleceği diyorlar ama öyle gelişmeler öyle değişimler yaşanıyor ki anda kalamıyorum. Yerimde de duramıyorum. Hatta yakında yüzbinlerde iş kolu insansız kalacak, Chat Gpt (Yapay zeka) geliyor gümbür gümbür.. nasıl duralım kalalım anda? Elin yapay zekası gelmiş sohbet ediyor, cevap veriyor, doktor oluyor, mühendis oluyor, sunucu oluyor.. nasıl kalayım anda? Evin taksitlerinin bitmesine daha çok var:))
Kova çağına girdik 20 yıl böyle uçacağız büyük değişimler dönüşümler bekleniyor derken tam da bunlardan bahsediyorlar gibi geliyor bana..
           ******
20 yılda nasıl değişikler bekleniyor? 
Mesela, gücün bilime, akla, teknolojiye, halklara, yapay zekaya geçmesi, bilimsel buluşlar, eşitlik, adalet temalarının öne çıkışı ve büyük protestolar,, nesli tükenmiş canlıların ortaya çıkışı, yeni canlılar, genetik, mutasyonlar, uzay, uzaylılar, ölüm ötesi, pek çok hastalığa çözüm bulunması, yapay yiyecekler, yeni neslin öne çıkışı, telepati yeteneğinin ve enerjinin, astrolojinin daha ön plana geçmesi ve saygınlığını kazanması, dinlerin dağılışı ve yeni dinler ve diller, yeni enerji kaynakları ve yapay petrol, eski yöntemlerle değil düşünceyle kazanç sağlama, yeni ve dijital para birimleri, doğal olan yerlerin ve su kenarlarının daha da değerlenmesi gibi uygarlığı ilerletecek gelişmeler yaşayabiliriz diyorlar. 
Abaaoouuvvvvv kalk kalk kalk! Ortalık fena karışacak, gazozumuzu alalım da ağzımızın tadı kaçmasın canlar:) şimdiden hepinize hayırlı bayramlar..

Bu bayramda özellikle felaketlerden etkilenen kardeşlerimizin en yakın zamanda eski düzenlerine ve yaşam mücadelesine devam edecek güçlerine kavuşmalarını diliyorum.
Eyvallah..

Zana Eminli Acar
@zanagargara
@radyogar