GÖNÜLLER ŞAİRESİ NERKİZ ŞAHİN SON KİTABI ‘TERAZİ’Yİ TANITTI VE İMZALADI

Belçika Türk toplumunun saygın Şaire’lerinden olan gönüllerin şairi Nerkiz Şahin son şiir kitabı olan ‘Terazi’ adlı kitabını, tanıttı ve şiir severlerin aldığı kitapları imzaladı.

Belçika Türk toplumunun saygın Şaire’lerinden olan gönüllerin şairi Nerkiz Şahin son şiir kitabı olan ‘Terazi’ adlı kitabını, tanıttı ve şiir severlerin aldığı kitapları imzaladı.

Sempatik davranışları, duygu dolu okumasıyla, tanınan Şaire Şahin’in  ‘Gargara Bistro & More‘da düzenlediği tanıtım ve imza gününde arkadaşları ve sevenleri kendisini yalnız bırakmadı. Son eserinden okuduğu duygulu şiirler davetliler tarafından alkışlarla karşılandı.

Sıcak atmosferde düzenlenen tanıtım programında davetliler de Şaire Şahin hakkında düşüncelerini paylaşarak, kendisini yeni kitabından dolayı tebrik ettiler.

Lezzetli yemekleri yanında, nostalji dekorasyonu, alışılmışın dışında sanatsal ve kültürel çalışmalarıyla da göz dolduran ve Brüksel’in restaurant hizmeti yanında kültürel ve sanatsal mekanı ‘Gargara Bistro & More‘nin Salı sanatsal etkinliklerinin son konuğu Şaire Nerkiz Şahin idi.

Önceki dönemlerde yine şiir ruhlu birkaç kitap çıkaran Şaire Şahin, yaptığı selamlama konuşmasında: “Öncelikle hepinize bu güzel programımıza katılımlarınızdan ve manevi desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca bir teşekkürü de bu güzel mekanı ve gönüllerini bize açan Tülay Aktaş ve Zana Eminli Acar’a da ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Bildiğiniz gibi ben şiir ruhlu ve duygulu bir yapıya sahibim. Yaşadıklarımı ve çevremde yaşananları genel anlamda şiirlerle ifade etmeyi seviyorum. Gönlümden dökülen duygu sözcüklerini, şiir dizeleriyle ifade etmeyi daha anlamlı buluyorum.

Tam da bu nedenlerle gönlümde biriken şiirsel sözcükleri tarihe not düşme adına bundan önceki yıllarda da birkaç şiir kitabı yayınladım. Bugün ise son şiir kitabım olan Terazi adlı eserimi siz gönül dostlarıyla paylaşma adına bu programı düzenledik.

Gargara Bistro & More’nin Salı kültürel etkinlikleri çerçevesinde bugün bir aradayız. Şahsıma gösterdiğiniz ilgi ve alaka beni son derece mutlu etti. Şahsıma ve eserlerime gösterdiğiniz yakın ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.

Sıcak bir ortamda yapılan tanıtımda davetlilerin aldıkları kitapları tek tek imzalayan Şahin’in, çok mutlu olduğu gözlendi.

‘Belçika Aydın Haber’ olarak, toplumumuzun sempatik, duygulu ve güleryüzlü değerli şairesi sayın Nerkiz Şahin’i yeni kitabından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

www.belcikaaydinhaber