BRÜKSEL'DE AÇILAN BURDUR SERGİSİNE DÜN SANATÇILAR KATILDI, BUGÜN İSE KONSER VERCEKLER

Başkanlığını Gül Avcıkurt'un yaptığı kısa adı (BTBD) "˜Belçika Teke ve Yöresi Burdur'lular Derneği, Avrupa ve Belçika'nın Başkenti Brüksel'de 9-10 Haziran'da iki önemli etkinliğe imza attıyor.

Başkanlığını Gül Avcıkurt’un yaptığı kısa adı (BTBD) ‘Belçika Teke ve Yöresi Burdur’lular Derneği, Avrupa ve Belçika’nın Başkenti Brüksel’de  9-10 Haziran’da iki önemli etkinliğe imza attıyor.

Dün Anderlecht bwelediyesine ait Cool’da Burdur kültür ve turizm tanıtım sergisi açan Dernek, bu akşam’da Burdur’un Devlet sanatçılarının sahne alacağı bir konsere imza atmakta.

Dünkü sergiye Anderlecht belediye çalışanları başta olmak üzere, Schaerbeek CDH parisi meclis üyesi Emel Köse, Beringen Öüzik kulüp Başkanı Duayyen sanatçı İsmail Erdoğdu, Brüksel’e konser için gelen sanat.ılar Arzu Gök, Süleyman yelen, Mehmet bedel ve davetliler katıldı.

BTBD’nin buakşam saat 18:00’de Müzik akademisi Place De la Vaillance 5  1070 Anderlecht^te düzenleyeceği konser için irtibat telefon 0483 70 81 37 telefonundan rezervasyon yapılabilir.

Anadolu’nun kendine has enstürmanları ve güzel sesiyle Burdur ve yöre türkülerini dinlemek isterseniz bu konser kaçmaz.