TÜRK DÜNYASININ DAVA ADAMI KENAN DAĞGÜN, ÖZDEN SEL İLE NİKAHLANMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADI

Belçika Türk toplumunun renkli siması ve Türk Dünyasının dava adamı, Belçika Türk Koordinasyon Kurulu Eski Onursal Başkanı ve kısa adı DÜTAP olan 'Dünya Türkleri Avrupa Plaftormu' Başkanı Kenan Dağgün, Özden Sel ile Ankara'da nikahlanmanın mutluluğunu yaşadı.

Belçika Türk toplumunun renkli siması ve Türk Dünyasının dava adamı, Belçika Türk Koordinasyon Kurulu Eski Onursal Başkanı ve kısa adı DÜTAP olan 'Dünya Türkleri Avrupa Plaftormu’ Başkanı Kenan Dağgün, Özden Sel ile Ankara’da nikahlanmanın mutluluğunu yaşadı.

Uzun yıllar Belçika’da yaşayan, eşini kaybeden ve şuanda Ankara’da yaşamını sürdüren Kenan Dağgün, nikahı ile ilgili olarak sosyal medya hesabından şu düşüncelerini paylaştı.

“Değerli eşim Özden Sel ile nikah törenimize bizzat katılarak ve çelenk gönderen tüm dostlara ve davetlilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Nikahımıza İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’e gönderdiği çelenk için özellikle teşekkür ediyorum.

Ayrıca,  İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Sayın Koray Aydın bey’e ve beraberinde katılan eşi Sayın Gönül Aydın hanımefendiye, birlikte görev yapmaktan onur duyduğum Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk bey’e ve eşi Raziye Öztürk hanımefendiye, Siyasi çalışmalar yoğunluğu sebebiyle aramızda olamayıp çiçek ve telgrafla tebriklerini ileten İYİ Parti Genel Sekreterimiz Sayın Uğur Poyraz beyefendi’ye, İYİ Parti Ankara Milletvekili Sayın Şenol Sonat hanımefendi’ye, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Sayın Ali Ağıralioğlu beyefendiye, Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Osman Topal bey’e, Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk bey ve Yönetimine, Keçiören İlçe Başkanı Serdar Tunç Bey ve Yönetimine, Yenimahalle’le İlçe Başkanı Dursun Tekin bey ve Yönetimine, Sincan İlçe Başkanı Ali Göven bey ve Yönetimi’ne, Anlara İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyelerine ve bütün dava arkadaşlarımıza, okul arkadaşım, Dr Hülya Başar’a, Hocam Prof. Esergül Balcı’ya, Fatoş Abla okullarının sahibi Fatoş Abla ve oğlu’na Kamuda birlikte görev yaptığım arkadaşlarıma, yurtdışından gelen misafirlerimize, eş dost akrabalarımıza sonsuz şükran’larımızı sunar teşekkürlerimizi arz ederiz” dedi.

Biz de Belçika Aydın haber olarak Değerli Başkan Kenan Dağgün ve Özden Sel hanfendiyi tebrik ediyor, mutluluklar diliyoruz. Belçika Aydın Haber…