~~F.C ANADOLU 95'İN 19.NCU SPOR MÜSABAKASI KURA ÇEKİMİ YAPILDI

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen F.C. Anadolu 95 Kültür ve Spor Festivali'nin 19.ncusu bu yıl 4 Haziran'da Evere'de bulunan Saint Josse belediye Spor tesislerinde düzenlenecek. Spor müsabakaları için, Saint Josse'de bulunan, Houwaert Cafe'de kura çekimi yapıldı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen F.C. Anadolu 95 Kültür ve Spor Festivali’nin 19.ncusu bu yıl 4 Haziran’da Evere’de bulunan Saint Josse belediye Spor  tesislerinde düzenlenecek.  Spor müsabakaları için, Saint Josse'de bulunan, Houwaert  Cafe’de kura çekimi yapıldı.

Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır, belediye başkan yardımcıları ve Spor Kulüp Temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen Kura Çekimi sıcak bir atmosferde gerçekleştirildi. Kuraları Belediye Başkanı Emir Kır, ve Başkan Yardımcıları Dorah Ilunga, Kadir Özkonakçı ve Belediye Meclis Üyesi Halil Dişli çekti.

Başkan Kır, Kura öncesi yaptığı selamlama konuşmasında “Öncelikle, Kura törenimize  katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.  Bildiğiniz gibi biz ‘FC Anadolu 95 Kültür ve Spor Festivalini 18 yıldan beri aralıksız her yıl yaptık. Ancak Covid salgını ve Pandemi kuralları gereği iki yıldan beri bu festivalimizi düzenleyemiyorduk.

Bu yıl 19.cusunu düzenleyeceğimiz festivalimizin Spor Müsabakaları bölümü için bugün Kura çekimi için bir aradayız.  4 Haziran’da her yıl yaptığımız Evere’de bulunan Spor tesislerimizde yapacağımız Kültür ve Spor Şölenimize tüm halkımız davetlidir.

Festivalimize çeşitli uluslara mensup kültürel ve folklorik ekipler yanında sanatçılarda sahne alacaktır. Çok eğlenceli bir günde bir arada olmayı diliyoruz.

Ailelere ve çocuklarımıza Sporu sevdirme amaçlı yapılan etkinliklerimizde tüm davetlilerimiz hem eğlenecek, hem de futbol seyredeceklerdir.

Gençler takımlar için çekilen kurada Anderlecht City, FC Saint Josse 95- FC Ayazcan, Rumeli- Osmanlı Spor, Rumeli Spor-Elite Saint Josse, Büyüklerde eşleşti.

Yetişkinler kategorisinde ise,

Acedemiy Saint Josse – FC Anatolia  95,  FC Matkopen,- FC Camaregue, FC Saint Josse-Iğdır Spor 76, eşleşti.

www.belcikaaydinhaber.com