FATİME VE ONUR GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE EVLENEREK DÜNYAEVİNE GİRDİLER

Belçika Türk Toplumunda yaşayan Iğdır'ın değerli Şahsiyetlerinden Niyazi Kızıldağ'ın yeğeni Onur Kızıldağ ile, Belçika'da yaşayan Iğdır"˜ın saygın şahsiyetlerinden İşadamı Tekin Karaca'nın kızı Fatime dillere destan bir törenle evlenerek, aileleri ve dostlarının şehadetliğinde dünya evine gidiler.

Belçika Türk Toplumunda yaşayan Iğdır’ın değerli Şahsiyetlerinden Niyazi Kızıldağ’ın yeğeni Onur Kızıldağ ile, Belçika’da yaşayan Iğdır‘ın saygın şahsiyetlerinden İşadamı Tekin Karaca’nın kızı Fatime dillere destan bir törenle evlenerek, aileleri ve dostlarının şehadetliğinde dünya evine gidiler.

Gelin evinde verilen yemek sonrası, Erkek tarafından ve gelin tarafındaki ailelerin dua ve alkışları arasında gelin Fatime baba evinden uğurlandı. Uğurlamada duygulu anlar yaşandı.

Gelin ve Damat resim programı ve şehir turu sonrası, Yeni Yaşam Düğün Salonuna geldi.

Salonda genç çiftin mutluluğuna şahit olmak amacıyla, Salonu tıklım tıklım dolduran davetliler Salona giren Gelin ve Damat’ı alkışlarla karşıladılar.

Gelin ve Damat sahne aldığında konfet ve havai fişeklerle karşılandı. Damat’ın gelinin görümlüğünü açarak, Gelin’e altın kolye hediyesini takıp Gelin’in alnından öpmesi alkışlarla karşılandı.

Daha sonra Gelin ve Damat’ın dansına akrabaları ve davetlilerde eşlik etti.

Geç saatlere kadar davetliler, Azerbaycan müziği eşliğinde tek oyun oynayıp halaylar çektiler.

Pasta kesimi, takı töreni ve hatıra görüntülerle Düğün programı sona erdi.

‘Belçika Aydın Haber’ ve ‘Belçika Iğdırlılar Derneği’ olarak, Karaca ve Kızıldağ ailelerini tebrik ediyor, genç çift Fatime ve Onur’a da bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. www.belcikaaydinhaber.com