Belçika Diyanet Vakfı Kadın Kolları Başkanlığı üyelerini bilgilendirmek amacıyla, Dernek salonunda 'Konuşma Bozukluğu ve Kekemelik' başlıklı bir konferans düzenledi. Konferansın konuşmacısı alanında Uzman olan Mustafa Özcan idi.
Belçika Diyanet Vakfı Kadın Kolları Başkanlığı üyelerini bilgilendirmek amacıyla, Dernek salonunda 'Konuşma Bozukluğu ve Kekemelik' başlıklı bir konferans düzenledi. Konferansın konuşmacısı alanında Uzman olan Mustafa Özcan idi.
Diyanet Kadın Kolları Başkanı Mihraca Doğruyol, Dehan Toköz ve Yönetim kurulu Üyelerinin davetlilerini karşıladığı Konferansta 'Turkish Lady Derneği' Genel Koordinatörü Derya Alıc'da hazır bulundu.
Başkan Mihrace Doğruyol Konferans'a katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, yapacakları çalışmalar hakkında davetlilere bilgiler aktardı.
Din Hizmetleri Müşaviri Prof. Dr. Halife Keskin yaptığı selamlama konuşmasında davetliler katılımlarından dolayı teşekkür ederek, yapacakları çalışmalar hakkında üyeleri kısaca bilgilendirdi.
Sinevizyon eşliğinde 'Konuşma Bozukluğu ve Kekemelik' başlıklı bir konuşma yapan Mustafa Özcan, "Kekemeliğin çeşitli nedenlerden meydana geldiğini 'Kekemeliğin düzenli ve bilimsel eğitimlerle sorun olmaktan çıkarılabileceğini çeşitli örneklerle anlattı. Bu konu ile ilgili Uzmanların görüşlerini anlatarak, bir çok Ünlü'nün de kekeme olduğunu ama topluma çok büyük hizmetler verdiğinin" altını çizdi.
Kekeme olan ailelerin sorularını cevaplayan Özcan'ın konferansı öncesi Belçika'da hizmete girecek olan 'İmam Hatip Okulu' yararına düzenlenen kahvaltıda davetlilere Türk mutfağından yemekler ikram edildi.