Belçika’nın en deneyimli basın emekçilerinden biri olan yazarımız Gazeteci Hüseyin Dönmez’in sağılığı iyiye gidiyor.
Belçika’nın en deneyimli basın emekçilerinden biri olan yazarımız Gazeteci Hüseyin Dönmez’in sağılığı iyiye gidiyor.
Belçika Haber.be Genel Yayın Yönetmeni Celil Gündoğdu, Halkla İlişkiler Müdiresi Zerrin Aydın, Hürriyet Gazetesi Brüksel Temsilcisi Atakan Özdemir ve Binfikir Genel Koordinatörü Erdinç Utku ile Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Serpil Aygün, Dönmez’i evinde ziyaret ederek sağlığı hakkında bilgi aldılar.
www.gundem.be Haber yorum portalı Editörü ve Kanal Avrupa 'Avrupa baskısı' program yapımcısı ve Yazarımız Gazeteci Hüseyin Dönmez geçtiğimiz günlerde beyin damarlarından birinin tıkanması nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. Zamanında müdehale edilen tınaklığın açılması ilaç tedavisi ile devam ederken, Dönmez de bir süredir evinde tedavisini sürdürüyor.
Belçika Haber.be Genel Yayın Yönetmeni Celil Gündoğdu, Halkla İlişkiler Müdiresi Zerrin Aydın, Hürriyet Gazetesi Brüksel Temsilcisi Atakan Özdemir ve Gazetemiz Genel Koordinatörü Erdinç Utku ile Genel Yayın Yönetmeni Serpil Aygün, geçtiğimiz hafta sonu yazarımız Hüseyin Dönmez’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Sağlık durumu iyiye giden Dönmez ilaç tedavisi ile tıkanan damarlardaki kanın sıvılıştırıldığını ve böylece tıkanmanın önlendiğini kaydederken, bir süre dinlendikten sonra çalışmalarına tekrar başlayabileceğini bildirdi.
Binfikir ekibi olarak arkadaşımız Hüseyin Dönmez'e tekrar geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz.