ANVERS BAŞKONSOLOSU DENİZ ÇAKAR BİR 'VEDA RESEPSİYONU' VERDİ

Belçika Anvers'de 4 yıllık görevinin sona ermesi ile Ağustos ayında Belçika'dan ayrılacak olan Anvers Başkonsolosu Deniz Çakar Rezidans'ında bir veda resepsiyonu verdi.

Belçika Anvers'de 4 yıllık görevinin sona ermesi ile Ağustos ayında Belçika'dan ayrılacak olan Anvers Başkonsolosu Deniz Çakar Rezidans'ında bir veda resepsiyonu verdi.

Büyük katılımın olduğu Resepsiyona Brüksel Büyükelçisi Mehmet Hakan Olcay, Müsteşar Oya yazar Turan, Brüksel Başkonsolosu Ali Barış Ulusoy, Emniyet Müşaviri Hüseyin Tunçoğlu, Milletvekilleri Fatma Pehlivan, Veli Yüksel Eski Senatör Güler Turan, Gent Başkan Yardımcısı Resul Tapmaz, yabancı misyon şefleri, siyasiler, sivil toplum kuruluş temsilcileri, sanatçılar ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Davetlilerini kapıda karşılayan Başkonsolos Çakar'a davetliler hediyeler takdim etti.  Dışarıda kurulan çadırda davetlilere yiyecek ve içeceklerden oluşan ikramlar sunuldu.

Viyolenist İpek Akdeniz ve Aytekin Kılıç, Nizamettin Kılıç ve Ferhat Elma'dan oluşan orkestra davetlilere müzik ve şarkılar sundular.

 Başkonsolos Deniz Çakar, "Buradan çok güzel anılarla ayrılacağım"

Başkonsolos Çakar tüm katılımcı davetlilere teşekkür ederek başladığı konuşmasında heyecanlı ve çok duygulu olduğunu ifade ederek, sizlere çok güzel şeyler söyleyecektim. Brüksel Büyükelçimiz Sayın Mehmet Hakan Olcay ve Başkonsolos Sayın Ali Barış Ulusoy başta olmak üzere tüm siz değerli davetlilerimize çok teşekkür ediyorum. Sizlerin yoğun ilgi ve alakası beni heyecanlandırdı. Daha dün gelmiş gibi düşünüyordum. Ancak buradan sizlerle çok güzel anılarla ayrılacağım. Sizlerle birlikte geçen hizmet yılım Eylül'de 4 yıl oluyor. Sizlerle zaman sel gibi aktı. Bu süre içerisinde çok deneyimli dostluklar kazandım. Bende her biriniz için ayrı ayrı sevgi var. Bu dönem benim için çok özel bir dönemdi. Benim burada iki misyonum vardı. Birisi konsolosluk hizmetleri diğeri de buradaki toplumumuzun entegrasyon yani uyum konusunda halkımızın katkısını hızlandırmak ve sağlamaktı. Sizlerle bu dört yılda çok yol katettik. Hepinize sonsuz teşekkürler" dedi.

Daha sonra Muavin Konsoloslar Sarp Erzi ve Beliz Turpçu ve Eski Konsolos Ergül Özdemir başta olmak üzere tüm personelini yanına çağıran Başkonsolos Çakar, "Bu gördüğünüz can dostlar elemanlar ve mesai arkadaşlarım. Bu saygın ekip, benim çok zahmetimi çektiler. Hepisinin yanımda saygınlığı var, kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum" diyerek basına toplu görüntü verdiler.

Belçika haber olarak Anvers Başkonsolosu Deniz Çakar'a yeni hizmet döneminde sonsuz başarılar diliyoruz. www.belcikahaber.be