Unutmayın!... 'Nefes almaya devam edelim' adlı konferans bugün

Nefes almaya devam edelim19 Aralık 2013 – saat 19:30Sazz’N Jazz, Koningsstraat 241, 1210 Sint-Joost-ten-Node Yaşadığın mahallede park yeri politikasının değiştirilmesi gerektiğini düşünüyor musun? Hava kirliliğinden şikayetçi misin? Çevreye önem veriyor musun? Şehirde daha fazla yeşil alan olsun ister miydin?

Nefes almaya devam edelim19 Aralık 2013 – saat 19:30
Sazz’N Jazz, Koningsstraat 241, 1210 Sint-Joost-ten-Node Yaşadığın mahallede park yeri politikasının değiştirilmesi gerektiğini düşünüyor musun?Hava kirliliğinden şikayetçi misin?Çevreye önem veriyor musun?Şehirde daha fazla yeşil alan olsun ister miydin?
19 Aralık’ta UTV (Türk Dernekler Birliği), BRAL, (Brüksel Çevre Konseyi Derneği) ve gençlik derneği Synergie Plus ile beraber sen de gel mahallendeki (Schaerbeek ve Saint-Josse-ten-Noode) çevre sorunları hakkında fikir alışverişinde bulun.Bu program Thuis NATUURlijK! (Doğal Yaşam Projesi) kapsamında düzenleniyor.
Met steun van het Impulsfonds voor het Migrantenbeleid

Nefes almaya devam edelim19 Aralık 2013 – saat 19:30Sazz’N Jazz, Koningsstraat 241, 1210 Sint-Joost-ten-Node

Yaşadığın mahallede park yeri politikasının değiştirilmesi gerektiğini düşünüyor musun?

Hava kirliliğinden şikayetçi misin?

Çevreye önem veriyor musun? Şehirde daha fazla yeşil alan olsun ister miydin?

 19 Aralık’ta UTV (Türk Dernekler Birliği), BRAL, (Brüksel Çevre Konseyi Derneği) ve gençlik derneği Synergie Plus ile beraber sen de gel mahallendeki (Schaerbeek ve Saint-Josse-ten-Noode) çevre sorunları hakkında fikir alışverişinde bulun.

Bu program Thuis NATUURlijK! (Doğal Yaşam Projesi) kapsamında düzenleniyor.Met steun van het Impulsfonds voor het Migrantenbeleid.