“Topakev Arabaşı Gecesi” Düzenliyor

TOPAKEV ARABAŞI NİGHT 3 Geleneksel 3. Brüksel Arabaşı Gecesi Topakev Media Kültür Folklor Derneği tarafından Brüksel’de üçüncü defa düzenleniyor.

TOPAKEV ARABAŞI NİGHT 3 

2011 yılında faaliyetlerine başlayan Topakev Media Kültür Folklor Derneği, Media alanında olduğu kadar kültürel etkinlikleri ile de dikkatleri çekiyor.

 Dernek yöneticileri amaçlarını Belçikalı Türklerle hoş sohbetler ve şiirler eşliğinde 
Türk mutfağının otantik lezzetlerinden "Arabaşı’nı modern müzik ile birleştirip unutulmaz bir an yaşatmak" olarak açıklıyorlar.
21 Aralık Cumartesi günü Saat 18 :00 dan itibaren Rue Royale 183 1030 Schaerbeek adresinde bulunan Türk Dernekler Birliği Brüksel şubesinde düzenlenecektir.

Etkinlikte gitarı ve buğulu sesi ile Brüksel akşamlarının aranılan sanatçısı Burak Arslan’ın yanı sıra, şiirleriyle Kamil Sayın, Hakiki Kabakçı, Abdil Göktekin geceye renk katacaklar.

TOPAKEV ARABAŞI NİGHT 3
Rue Royale 183 1030 Schaerbeek-Bruxelles
Saat- 18:00 dan itibaren