GAMZE İLE FATİH DİLLERE DESTAN BİR TÖRENLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

~~Genç çiftler Gamze ile Fatih aile, akraba ve dostlarının şehadetliğinde evliliklerinin mutluluğunu coşkuyla yaşadılar

~~Genç çiftler Gamze ile Fatih aile, akraba ve dostlarının şehadetliğinde evliliklerinin mutluluğunu coşkuyla yaşadılar
Belçika Türk toplumunun saygın şahsiyetlerinden olan İşadamı İbrahim Şen ve Elmas İrbik’in kızı Gamze ile  Sait Gül ve Adalet Urfalı’nın oğlu Fatih ‘Kraainem Düğün Salonun’da dillere destan bir düğün töreniyle dünya evine girdiler.
Şen ve Gül aileleri davetlilerini sıcak bir şekilde karşılayarak, tebrikleri kabul ettiler. Düğün törenine katılan Brüksel Parlamentosu Milletvekilleri Mahinur Özdemir, Hasan Koyuncu, Emin Özkara, İşadamı ve Kanaat önderlerinden Ömer Şen, Metin Edeer, Belçika Aydın vakfı başkanı Zerrin Aydın ve bine yakın davetli Şen ve Gül ailelerinin mutluluklarını paylaşarak, genç çift Gamze ve Fatih’i tebrik ettiler.
Gelin ile Damat’ın salona girmesiyle start alan görkemli düğünde, Belçika Türk toplumunun değerli sanatçılarından olan Gülabi Kubat’ın söylediği birbirinden güzel türkü ve şarkılarla genç çiftler ve davetliler geç saatlere kadar, dans edip halay çektiler.
Genç çiftlere yapılan takı sonrası, çiftler düğün pastasını kesip birbirlerine takdim ettiler. Gelin ve Damat’ın tebrikleri kabulüyle düğün sona erdi.

Belçika Aydın haber olarak, Şen ve Gül ailelerini tebrik ediyor genç çift gamze ve Fatih’e de ömür boyu mutluluklar diliyoruz. www.belcikaaydinhaber.com