~~TÜRK MUTFAĞINDA LEZZETİN YENİ ADRESİ "˜PRESTIGE RESTAURANT' SCHAERBEEK'DE HİZMETE GİRDİ

Horeka sektöründe baba mesleğinde, mutfaktan yetişen Ceyhan Halil Usta, Türk Mutfak lezzetini devam ettirmek için, "˜Prestige Restaurant' adlı işyerini Avrupa ve Belçika'nın Başkenti Brüksel/Schaerbeek Chaussa. de Haecht 374, 1030 Schaerbeek'de hizmete açtı.

Horeka sektöründe baba mesleğinde, mutfaktan yetişen Ceyhan Halil Usta, Türk Mutfak lezzetini devam ettirmek için,  ‘Prestige Restaurant’ adlı işyerini Avrupa ve Belçika’nın Başkenti Brüksel/Schaerbeek Chaussa. de Haecht 374, 1030 Schaerbeek'de hizmete açtı.

Son derece nezih bir mekanda hizmet veren Ceyhan Usta, tecrübelerini lezzete dönüştürerek işyerinde, birbirinden lezzetli, Türk mutfağının Sulu ve Kuru yemekleri başta olmak üzere, Izgara çeşitleri, çorbalar ve tatlıları müşterilerinin damak tadına sunmakta.

Genç işadamı ve başarılı usta Ceyhan Halil çalışmalarını şu şekilde ifade etti:

“Ben baba mesleği olan Restaurant’ta mutfaktan yetişen ve tecrübe edinen bir Ustayım. Tanınmış Türk mutfağı ustası (Divan Restaurant sahibi) babam Halil Ahmed’in yanında yetişerek, ‘Türk Lezzetini mutfak’tan genç yaşımda öğrendim. Bu arada tecrübelerini bana aktaran babam Halil Ahmed’e teşekkür ediyorum. Türk Mutfağına has her türlü Sulu yemekler yanında Izgara çeşitleri, kendi hazırladığımız Taze Patates’ler (Frites Fraiches), salatalar, çorbalar ve tatlılarla vatandaşlarımızı memnun etmekteyiz.

Türk toplumunun yoğun şekilde yaşadığı Brüksel’in ikinci büyük semti Schaerbeek’de hizmet vermek amacıyla ‘Prestige Restaurant’ adlı işyerimizi açtık. Amacımız Türk Mutfağı’nın özellikle ‘Sulu Yemeklerini’ özleyenlerin, Türk Lezzetini tatmak isteyenlerin özlemlerini gidermektir.

Yemeklerimiz ve kebaplarımız her daim lezzetiyle dillerde olmuştur. Ekonomik fiyatlarla müşterilerimize hizmet ederek, hem onları Lezzet’ten hem de, ekonomiden yana memnun etmeye çalışmaktayız.

Tüm müşterilerimizi memnun edebilmek için genellikle doğal ürünlerle yemeklerimizi büyük bir özen ile hazırlamaktayız. Biz çok iyi biliyoruz ki memnun edilmiş müşteri en iyi reklamdır.

Bizleri tercih ederek, yalnız bırakmayan tüm müşterilerimize teşekkür ediyor, yeni işyerimizde onları memnun edeceğimizden emin olmalarını temenni ediyorum. Lezzet bizim işimizdir” dedi.