TÜRK YILDIZLARI 10-11 EYLÜL'DE BELÇİKA SEMALARINDA GÖSTERİ YAPACAK

Uluslararası Sanicole Airshow, Belçika'da Avrupa'nın en çok ödül alan hava gösterilerinden biri olarak bilinen bir isimdir. 1977'den beri zengin bir tarihe sahip bir hava gösterisi. Havacılığı tüm farklı boyutlarıyla ön plana çıkaran genç ve yaşlılar için yıllık bir gösteri. ISA bu zengin havacılık mirasını onurlandırıyor ve gençlere ilham vermek için uçmanın gücünü ve büyüsünü kullanıyor. Bu heyecanlı gösterilerde Kahraman Türk Yıldızları da bir gösteri yapacaktır. https://www.sanicole.com/

~International Sanicole Airshow hakkında

Uluslararası Sanicole Airshow, Belçika'da Avrupa'nın en çok ödül alan hava gösterilerinden biri olarak bilinen bir isimdir. 1977'den beri zengin bir tarihe sahip bir hava gösterisi. Havacılığı tüm farklı boyutlarıyla ön plana çıkaran genç ve yaşlılar için yıllık bir gösteri. ISA bu zengin havacılık mirasını onurlandırıyor ve gençlere ilham vermek için uçmanın gücünü ve büyüsünü kullanıyor. Bu heyecanlı gösterilerde Kahraman Türk Yıldızları da bir gösteri yapacaktır.

https://www.sanicole.com/

~Her yıl 10-11 eylül'de belçikanın limburg bölgesinde düzelenen Sanicola Airshows'da bu sene gösteri uçuşları ile  Türk Yıldızlarıda yer alıyor. Kaçırmayın deriz...Giriş biletinizi www.sanicole.com adresinden indirimli alabilirsiniz,yada girişte ödeme yapabilirsiniz.
www.sanicole.com

Tarihler Etkinliği: 10 – 11 Eylül 2022 – 43. Sanicole Airshow

~Sanicole, her yıl Limburg'da en çok konuşulan etkinliklerden birini düzenliyor. Sanicole Airshow yılda 40.000 ziyaretçi çekiyor. Sanicole, Limburg ve çok ötesindeki hava gösterisi etkinliği ile benzersizdir. Sanicole Airshow'un Belçika ve Hollanda'daki en büyük ve en beğenilen hava gösterisi olduğu bile söylenebilir. (BeNeLux) Uçak fanatiği misiniz? Yoksa çocuklarla süper eğlenceli bir aile gezisi mi planlamak istiyorsunuz? O zaman Sanicole Airshow, Limburg'daki en iyi hafta sonu gezisidir. O zaman biletlerinizi şimdi ayırtın! Limburg'daki en iyi aktivitelerden biri olan etkinlikte tekrar görüşmek dileğiyle! O zaman görüşürüz.

~2022 KATILIMCILAR 10 EYLÜL CUMARTESI

~Uçan Ekran Sanicole Sunset Airshow : 17h00 – 20h15

Geniş Bilgi için https://www.sanicole.com/nl/

~Sanicole Airshow DAY BİLETLERİ (Cumartesi akşamı VEYA Pazar günleri geçerlidir)
Gişede Airshow ADULT "Gün bileti": 40,00 € Online ÖN SATIŞ YETİŞKİN "Gün bileti" Fiyat: 37,50 € *Insider ADULT "Günlük bilet" HARİÇ Fiyat: 35,00 €*


Airshow CHILD (8-14y) gişede "Günlük bilet": 15,00 € Online ÖN SATIŞ ÇOCUK (8-14y) "Günlük bilet" Fiyat: 12,00
€ * İçeriden ÇOCUK HARİÇ (8-14y) "Günlük bilet" Fiyat: 11,00 € *
 
Airshow CHILD (8 yaş altı) "Günlük bilet": ÜCRETSİZ! (aksi belirtilmedikçe)