~Saadet'ten Avrupa çıkarması

Saadet Partisi, üç genel başkan yardımcısı başkanlığındaki heyetlerle Avrupa çıkarması gerçekleştirdi.

Saadet Partisi, üç genel başkan yardımcısı başkanlığındaki heyetlerle Avrupa çıkarması gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Genel Başkan yardımcıları Mustafa Kaya, Fatih Aydın ve Bülent Kaya, iki gün boyunca Avrupa’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Saadet Partisi’nin Avrupa bölge değerlendirme toplantılarına iştirak eden genel başkan yardımcıları, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Saadet Partisi’nin Avrupa’daki gücünü yerinde gören genel başkan yardımcıları, Genel Merkez’in yeni dönem yol haritasını Avrupa teşkilatlarıyla paylaştı. İki gün yoğun bir şekilde gerçekleşen toplantılarda coşku ve heyecan hâkim oldu.

GENEL MERKEZ’İN MESAJI PAYLAŞILDI

Saadet Partisi heyeti, Avrupa’yı baştan sona taradı. İki gün boyunca yoğun bir tempoda gerçekleşen programlarda, yaklaşan seçimler nedeniyle yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Bölge başkanlarının katıldığı programlarda, Saadet Partisi Genel Merkezi’nin yeni dönem yol haritası ve mesajları paylaşıldı.

SEÇİMLERE KİLİTLENDİ

İki günlük hafta sonu programında her bir genel başkan yardımcısı en az 5 bölge değerlendirme toplantısına katılırken, programlarda Saadet coşkusu yaşandı. Yeni dönemin yol haritasının masaya yatırıldığı programlarda, yaklaşan seçimler öncesi Saadet Partisi’nin izleyeceği strateji de konuşuldu. Yapılan programlarla motivasyonu üst seviyeye çıkan teşkilat mensupları, yapılacak seçime kilitlendi.