BELÇİKA'DA Kİ BULGARİSTAN'LI KADINLAR "˜KADINLAR MATİNESİ'NDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

"˜Belçika Kırcaaliler ve Diğer Bölgeler Kültür ve Dayanışma Vakfı' Başkanı Mümin Mestan Belçika'da yaşayan "˜Bulgaristan'lı Kadınlar için, "˜Kadınlar Matinesi' düzenledi.

‘Belçika Kırcaaliler ve Diğer Bölgeler Kültür ve Dayanışma Vakfı’ Başkanı Mümin Mestan Belçika’da yaşayan ‘Bulgaristan’lı Kadınlar için, ‘Kadınlar Matinesi’  düzenledi. 

Brüksel’de bulunan BADD salonunda davetlilerini eşi Bedriye Mestan ile birlikte sıcak bir şekilde karşılayan Mümin Mestan, davetliler katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Mümin Mestan yaptığı selamlama konuşmasında ‘Bildiğiniz gibi iki yıl süren Corona sonrası yeni yeni etkinliklerimizi hayata geçirerek, yine bir arada olmanın mutluluğunu sizlerle paylaşıyoruz.

Ne yazık ki, Pandemi döneminde bir çok arkadaşımız hayatını kaybetti. Buradan tüm vefat eden arkadaşlarımızı rahmetle anıyoruz. Bu anlamlı programımıza katılımlarınızdan dolayı şahsım eşim ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Hepinize iyi eğlenceler” dedi.

Davetliler arasında Schaerbeek Belediye Meclis Üyesi Döne Sönmez, Belçika Vakfı Başkanı Zerrin Aydın. Bulgaristanlı Sivil Toplum kuruluş temsilcileri yanında kalabalık kadın topluluğu katıldı.

Davetliler çalınan müzik ve şarkılar eşliğinde oynayıp, halay çekip gönüllerince eğlendiler.

Yapılan  Çekilişte 1 altın yanında onlarca hediye dağıtıldı.

www.belcikaaydinhaber.com