~~BELÇİKA BULGARİSTAN TÜRKLERİ EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ YILLIK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Belçika'da yaşayan "˜Belçika Bulgaristan Türkleri' dernekleşerek, faaliyetlerine devam etmekteler. 2020 yılında kurulan "˜Belçika Bulgaristan Türkleri' adlı dernek, yıllık değerlendirme toplantısını Brüksel'de bulunan "˜Elite Event Center' salonunda gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu ve üyeler biraraya gelerek, çalışmaları ve gündemlerini birlikte değerlendirdiler.

Belçika’da yaşayan ‘Belçika Bulgaristan Türkleri’ dernekleşerek, faaliyetlerine devam etmekteler. 2020 yılında kurulan ‘Belçika Bulgaristan Türkleri’ adlı dernek, yıllık değerlendirme toplantısını Brüksel’de bulunan ‘Elite Event Center’ salonunda gerçekleştirdi.  Yönetim Kurulu ve üyeler biraraya gelerek, çalışmaları ve  gündemlerini birlikte değerlendirdiler.

Dernek Başkanı Nurhan Rafet başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda dernek ve derneğe ait Cenaze Fonu hakkında istişarelerde bulunan dernek üyeleri, bir dizi yeni kararı alarak uygulamak için kolları sıvadılar.

Özellikle Cenaze Giriş ve üye aidatı ile ilgili az da olsa artırıma gidildi. Pandemi sonrası gelişen ekonomik artırımlar ve masraflar nedeniyle, aidatlarda yeni düzenlemeye geçildi.

Başkan Rafet tüm üyelere yıllık çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Yapılan çalışmalar ve bütçe konusunda üyeleri detaylı olarak bilgilendirdi. “Üyelerin aidatlarını mümkün olduğu ölçüde zamanında yatırmaları konusunda rica da” bulundu.

www.belcikaaydinhaber.com

Tüm üyeler derneğin faaliyetlerinin devamı noktasında ortak karar aldılar.