SCHAERBEEK KARNAVALINDAN RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Her sene geleneksel olarak düzenlenen 'Schaerbeek Karnavalı' 16 mart günü gerçekleştirildi. 20'yi aşkın gruba mensup çeşitli kültürel giyisilerle Karnaval'da korteje katılan göstericiler oyunları yaptıkları danslarla korteje renk katarak yürüdüler. Meiser'de başlayan yürüyüş Chausse de Helmet'te son buldu. Binlerce kişinin izlediği Karnaval'da çocuklara hediye ve şeker ikram edildi. Kortejde Bakan Bernard Clerfayt ve Cécile Jodogna, Milletvekili Sadık Köksal, Milletvekili Hasan Koyuncu, Schaerbeek belediye meclis üyesi Döne Sönmez vardı.

Her sene geleneksel olarak düzenlenen 'Schaerbeek Karnavalı' 16 mart günü gerçekleştirildi. 
20'yi aşkın gruba mensup çeşitli kültürel giyisilerle korteje katılan göstericiler oyunları yaptıkları danslarla korteje renk katarak yürüdüler. 

Meiser'de başlayan yürüyüş Chausse de Helmet'te son buldu. Binlerce kişinin izlediği Karnaval'da çocuklara hediye ve şeker ikram edildi. 
Kortejde Bakan Bernard Clerfayt ve Cécile Jodogna, Milletvekili Sadık Köksal, Milletvekili Hasan Koyuncu, Milletvekili Emin Özkara, Schaerbeek belediye meclis üyesi Döne Sönmez ve diğer belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri vardı.